Feribot faciası içerisinde çok acı bir haber

Irak'ta yer alan Musul kenti içerisinde bir feribotun batması sonrasında yaşamını kaybedenlerin sayısı 100 kişiye kadar yükseldi.

Feribot faciası içerisinde çok acı bir haber


Irak'ta yer alan Musul kenti içerisinde bir feribotun batması sonrasında yaşamını kaybedenlerin sayısı 100 kişiye kadar yükseldi.

Irak İçişleri Bakanlığı tarafından yapılmış olan yazılı açıklama içerisinde, Musul kentinde Dicle  Nehri'nin açıklarında yer alan El-Cezire Parkı içinde feribotun batması sonrasında yaşamını kaybedenlerin  sayısının 100 taneye çıkmış olduğu da açık bir şekilde ifade edildi.

Diğer taraftan sosyal medya hesapları üzerinde kaza ile alakalı olarak paylaşılmış olan  görüntülere bakılır ise, nattığı açıklanan feribot içerisinde can yeleğinin bulunmaması da çok fazla dikkat çekmiş oldu.

Kaza ile alakalı olarak çeşitli incelemeler gerçekleştirmek amacıyla Musul kentine gitmiş olan Başbakan görevinde bulunan Adil Abdulmehdi, Dicle Nehri'nin açık bir bölgesinde meydana gelmiş olan feribot kazası esnasında yaşamını  yitirenler için ülkenin tamamında 3 gün boyunca milli yas ilan edilmiş olduğunu da resmi bir şekilde açıklamıştı.

Feribotun batma sebebine yönelik olarak herhangi bir açıklama gerçekleştirilmezken,  yerel durumdaki kaynaklar 50 kişi kapasitesi olan feribotta 170 taneden çok yolcunun  bulunduğunu da açık bir şekilde ileri sürüyor.


  
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.