Battlerite Royale oyunu Steam üzerinde Bedava oldu

Battlerite Royale isimli oyun, Steam platformunun Erken Erişim Programı içerisinden çıkış yaptı ve oynanması ücretsiz oyun yapısına yönelmiş oldu.

Battlerite Royale oyunu Steam üzerinde Bedava oldu


Battlerite Royale isimli oyun, Steam platformunun Erken Erişim Programı içerisinden çıkış yaptı ve oynanması ücretsiz oyun yapısına yönelmiş oldu. Oyunun yapımcısı olan Stunlock Studios şirketi ise ''BIG PATCH'' şeklinde isimlendirdiği yeni bir güncelleme paylaşmış olduğunu da resmi bir şekilde duyurdu. Güncelleme içerisinde, 3 tane yeni oynanabilir özelliğe sahip karakter, 2  tane yeni bölge ve o  yeni bölgelere özgün daha özel objeler yer alacak. Bunlara ilave bir şekilde oyuncular, ''Legendary Adventure Pack 2''yi de kolay bir şekilde satın alabiliyor olacaklar.


Yeni  gelen oynanabilir durumdaki karakterler:

- Oldur: Zaman ile Uzayı bükebilme becerisi
- Taya: Kasırganın Çağırıcısı
- Pearl: Okyanustaki Öfke

Yeni  gelmiş olan bölgeler:

- Donmuş Plato ile birlikte Ticaret Adası

BIG PATCH aynı zaman içerisinde, oyunculara daha özel kozmetikler elde edebilecek oldukları ''Battle Pass'' isimli sistemi de getirmiş oluyor. Oyunda yer alan tüm karakterleri içermekte bulunan pakette 20 dolar seviyelerinde.

Stunlock Studios şirketinin pazarlama yetkilisi görevinde bulunan Jordan Ilves açıklamasında; ''Battlerite Royale isimli oyun  kitlesinin uzun bir zamandan beri oyunun oynamaya bedava bir durumda olmasını beklediğini bilmekteydik, artık o gün gelmiş oldu!'' ifadelerine yer veriyor. Sonrasında ise ''Aynı zaman içerisinde BIG PATCH’i paylaşıyoruz, yani  aslında hem Battlerite Arena'nın oyuncuları hem ise Battlerite Royale oyuncuları pek çok yeni içerikle karşılaşmayı beklemekte olabilirler ve bu şekilde Battlerite evrenini çok daha ileri seviyelere taşıyabiliriz'' şeklindeki sözlerine yer veriyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.