BİM'den PS4 satış konusunda duyuru

Türkiye’nin ileri gelen perakende mağaza zincirleri arasında yer alan BİM, oyun severlerin yüzlerini güldürmeyi sürdürmekte

BİM'den PS4 satış konusunda duyuru


Türkiye’nin ileri gelen perakende mağaza zincirleri arasında yer alan BİM, oyun severlerin yüzlerini güldürmeyi sürdürmekte. Daha öncesinde mağazaları içerisinde sınırlı  bir sayıda PlayStation 4 ile Red Dead Redemption 2 özel paketini uygun fiyatlı bir şekilde oyuncularla buluşturmuş olan BİM, bu defa çıtayı çok daha fazla yukarıya çıkartmakta.

BİM ayrıca, şubat ayının hemen başlarında 500 GB'lik dahili  bir depolama alanına sahip  olan PlayStation 4 konsolu geçmiş olduğumuz senenin en fazla konuşulmuş oyunlarından bir tanesi olan Red Dead Redemption 2 isimli yapımı 1.999 Türk Lirası gibi piyasa değerinin daha altında bir fiyatla oyuncular ile buluşturmuş, konsol oyuncularının  bahsi geçen bu uygun fiyata sahip pakete cevapları da fazlasıyla pozitif olmuştu.

BİM mağazaları içerisinde yer alan ürün afişlerine bakılır ise aynı PlayStation 4 ile Red Dead Redemption 2 isimli özel paketi bir defa daha satışa sunulmuş olacak. Lakin geçmiş olduğumuz aylarda 1.999 Türk Lirası tutarında bulunan paketin fiyatı bu defa 1.799 Türk Lirası tutarında olacak. Şubat ayı içerisinde satışa sunulmuş olan paketin yoğun bir ilgiye maruz kalmış olduğunu düşünüp bu paketin ise oyuncular tarafından çok büyük bir beğeni ile karşılaşacak olduğunu ifade edebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.