BİM'den uygun fiyata Playstation 4 oyun konsolu

Ülkemizin ileri gelen perakende market zincirlerinden bir tanesi olan BİM, 1 Şubat Cuma gününde satışa sunacak olduğu aktüel ürünleriyle birlikte oyuncuları çok fazla mutlu etmiş olacak.

BİM'den uygun fiyata Playstation 4 oyun konsolu


Ülkemizin ileri gelen perakende market zincirlerinden bir tanesi olan BİM, 1 Şubat Cuma gününde satışa sunacak olduğu aktüel ürünleriyle birlikte oyuncuları çok fazla mutlu etmiş olacak. 1 Şubat gününde BİM mağazalarına ziyarette bulunarak konsol dünyası içerisindeki en popüler cihazlarından bir tanesi olarak öne çıkan PlayStation 4 oyun konsolunun 500 GB’lık özel bir sürümüne, 2018 senesinin en popüler oyunlarından bir tanesi olarak öne çıkan Red Dead Redemption 2 isimli oyunla beraber sadece 1.999 Türk Lirası tutarından sahip olabilirsiniz.

Yeni senenin ilk günleri içerisinde bir açıklama yapmış olan Sony şirketi, şu zamana kadar toplam olarak 91.6 milyon tane PlayStation 4 oyun konsolunun satılmış olduğu açıklaması yapılırken, konsol sektörü içerisindeki yerini yitirmediğini de açıkça göstermiş oldu. Red Dead Redemption 2 isimli oyunda satışa çıkartıldıktan sadece bir hafta sonrasında 17 milyon tane satış sayısına ulaşıp oyuncuların beklentilerini çok daha fazla karşılamış olduğunu kanıtlamıştı. BİM ise, oyun dünyası içerisindeki bu 2 tane popüler ürününü fazlasıyla uygun bir fiyat etiketiyle beraber müşterilerine sunup oyuncuların gönlünü bir defa daha fethetmiş olmakta.

Oyuncuların donanımla birlikte oyun ihtiyacını karşılamış olan BİM, ses hususunu da hiç bir şekilde görmezden gelmemekte. Uygun durumdaki fiyata sahip ürünleriyle bilinmekte olan Trust şirketinin Carus oyuncularının kulaklığı, sadece 125 Türk Lirası tutarındaki fiyat etiketiyle tekrar 1 Şubat Cuma gününde BİM marketlerinin müşterilerine sunulmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.