Domates güzeli son yolculuğuna uğurlandı

Yeşilçam'daki usta sanatçılardan biri olan Ayşen Gruda, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanmış oldu.

Domates güzeli son yolculuğuna uğurlandı


Yeşilçam'daki usta sanatçılardan biri olan Ayşen Gruda, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanmış oldu. Usta durumdaki oyuncunun cenazesi  ise Zincirlikuyu Camii'ne getirilmiş oldu. Torunu olan Emre Gruda ise tabutun başında dualar etti. Ayşen Gruda ise cuma namazının hemen sonrasında kılınmış olan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlanmış oldu.

Annesi anlattığı esnada konuşmakta güçlük çekmiş olan Elvan Gruda ise; ''Söyleyecek daha fazla söz var ancak takatim bulunmuyor. Onu herkes çok fazla seviyor, fazlasıyla övüyor ve  kucaklıyor... Ben ise aynı duyguları paylaşmaktayım ancak bir fark ile. Ben onun bir bebeğiyim. Tüm Türkiye'nin ve de sevenlerinin başları sağ olsun. Bu süreç içerisinde bizle birlikte olan, acımızı paylaşmış olan herkese de fazlasıyla teşekkür etmekteyim. Hepimiz Ayşen Gruda'nın değerinin farkındayız. Onun sanatçılığı ile birlikte zekası, dürüst olması, insana bulunan saygısı, sanatında bulunan o başarısı tamamen inanılmaz... Burada pek çok genç öğrencisi bulunuyor. O insanlara da o kadar fazla şey kattı ki... Alkış almaları amacıyla yollarını açmış oldu. Ona fazlasıyla teşekkür etmekteyiz. Saygı ve sevgi ile birlikte sonsuzluğa uğurlamaktayız.'' ifadelerine yer verdi. Gerçekleştirilmiş olan bu cenaze törenine ayrıca Ayşen Gruda'nın eski eşi  olarak tanıdığımız Yılmaz Gruda da katılım gerçekleştirdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.