Bixby asistan artık daha çok dil destekliyor

Samsung şirketinin sanal asistanı olarak öne çıkan Bixby, çıkışını gerçekleştirdikten sonra çok fazla olumlu geri dönüşler almayı başaramamıştı.

Bixby asistan artık daha çok dil destekliyor


Samsung şirketinin sanal asistanı olarak öne çıkan Bixby, çıkışını gerçekleştirdikten sonra çok fazla olumlu geri dönüşler almayı başaramamıştı. Kullanıcılar ise, uygulamayı tam olarak nasıl devre dışı bırakabilecek oldukları hususunda Samsung şirketini adeta bir mail yağmuruna tutmaya başlamıştı. Onlarca sayıdaki kötü geri dönüş gelmedinsen sonra Samsung şirketi, uygulamayı geliştirme açısından çok ciddi kararlar almış oldu.

Samsung şirketi, Galaxy Note 9 modeli ile beraber Bixby asistanında çok önemli bir güncelleme gerçekleştirdi. Yeni gelmiş olan bu güncelleme ise, Bixby isimli asistanına yeni bir tane arayüz getirmekle beraber, yeni bazı dil destekleri ve de yeni entegrasyonlar ilave etti. Gelecek dönemlerde kullanılması amacıyla test edilmekte olan diller Fransızca ile birlikte İspanyolca, , İtalyanca ve Almanca benzerindeki önemli dillerdi. Bu  bahsi geçen diller, dünya üzerinde en fazla kullanılan dillerden olduğundan dolayı kullanıcıların  çok daha memnun olacakları konusunda tahminler mevcut.

Bixby üzerindeki daha önceden yer alan diller ise Korece ile birlikte Mandarince vede  İngilizceydi. Tam desteklenmekte olan diller listesi içerisine Almanca ile birlikte İspanyolca ve de  İtalyanca ilave edildi. Fransızca dili de halen beta aşamasında gözükmekte. Kullanıcılar ise, ilave edilmiş olan bu yeni dil seçeneklerini şu anda çok kolay bir şekilde kullanabilirler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.