Blue Protocol oyunuyla alakalı fragman paylaşıldı

Bandai Namco şirketinin geçmiş olduğumuz günler içerisinde duyurusunu gerçekleştirdiği yeni çevrimiçi oynanabilecek RPG türündeki oyunlarından Blue Protocol isimli yapıma ait ilk fragman paylaşımını yaptı.

Blue Protocol oyunuyla alakalı fragman paylaşıldı


Bandai Namco şirketinin geçmiş olduğumuz günler içerisinde duyurusunu gerçekleştirdiği yeni çevrimiçi oynanabilecek RPG türündeki oyunlarından Blue Protocol isimli yapıma ait ilk fragman paylaşımını yaptı. paylaşılmış olan söz konusu bu fragman, oyunun karakterlerinin yanı sıra dövüşlerle alakalı olarak bir takım ipuçlarını da içeriğinde barındırıyor.

Bandai Namco Games şirketi, geçmiş olduğumuz günler içinde yeni çevrimiçi  olarak oynanabilecek RPG türündeki oyunlarından Blue Protocol isimli yapımın duyurusunu yaptı. Geliştirici şirketin özellikle  de grafiklerine çok fazla güvenmekte olduğu söz konusu bu oyunun ilk fragmanı da paylaşıldı.

Oyuna ait olan YouTube kanalı üzerinden paylaşımı yapılan fragman, oyunla alakalı olarak bir takım ipuçlarını da vermekte. Videoya bakıldığı zaman, oyun içerisinde değişik karakterlerin yer alacağını, bu söz konusu değişik karakterlerin kendilerine özel olarak kabiliyetlerinin yer alacağını, ne çeşitte bir savaşın yapılacak olduğunu ve aslında kimlere karşı savaşılacak olduğunu da görmek olanaklı.

öte yandan söz konus ubu fragman, geliştirici şirketin iddialı bir durumda bulunduğu grafiklerle alakalı da bir ön fikir oluşturmakta. Çevre kaplamalarına bakıldığında hem modelleme yönünden hem ise kalite yönünden çok fazla şık durduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

Paylaşılmış olan bu fragmanın yanında firma, oyuna ait kapalı beta testlerini 26 ila 28 Temmuz tarihlerinin arasında yapacak olduğunu da resmi bir şekilde duyurdu. Buna ilave bir şekilde Bandai Namco şirketi, Blue Protocol isimli yapımla alakalı olarak bir tane de internet sitesi hazırlığı yaptı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.