Borderlands 2 oyununa yeni gelecek DLC oyunu 3. seriye bağlayacak

Steam üzerinde görüntülenmiş olan bilgilerle birlikte görüntülere bakılır ise Borderlands 2 isimli yapım, hikayenin Borderlands 3 isimli oyuna bağlanacak olduğu yeni bir tane bedava indirilebilir bir içeriğe kavuşmuş oluyor.

Borderlands 2 oyununa yeni gelecek DLC oyunu 3. seriye bağlayacak


Steam üzerinde görüntülenmiş olan bilgilerle birlikte görüntülere bakılır ise Borderlands 2 isimli yapım, hikayenin Borderlands 3 isimli oyuna bağlanacak olduğu yeni bir tane bedava indirilebilir bir içeriğe kavuşmuş oluyor. Commander Lilith & The Fight For Santcuary adına sahip bu yeni DLC üzerinde yeni bosslar ile birlikte daha yeni bölgeler ve de tabi yeni yağmalar yer alacak.

Steam üzerinden kaldırılmış olan Borderlands 2: Commander Lilith & The Fight For Santcuary DLC’siyle alakalı paylaşılan resmi açıklamayı da alt kısımdan okuyabilirsiniz;

Pek çok ödülün sahibi  olan FPS oyunu için, Borderlands 3 isimli oyuna zemin hazırlamakta olan yeni macerasıyla alakalı dönüş yapmalısınız. Santcuary baskınların altında, Vault’un haritası çalınmış bir durumda ve ayrıca zehirli bir gaz Pandorayı zehirlemekte. Yeni bosslar ile savaşın, yeni gelen bölgeleri detaylıca keşfedin, yeni bir takım yağmalar gerçekleştirin ve de gezegeni yönetme maksadında Lilith ve de  Kızıl Yağmacılara katılmalısınız.

Oyunu oynadıktan sonrasında geri dönmüş olan oyuncular 80. seviyeye çıkabiliyor olacak, yeni başlamış olan oyuncularda aksiyona direkt bir şekilde katılabilmeleri amacıyla 30. seviyeye otomatik bir şekilde atanıyor olacaklar.

Gearbox şirketinin geliştirmiş olduğu Borderlands 3 isimli oyunun 13 Eylül tarihi içerisinde PS4 platformu ile birlikte PC platformu ve de Xbox One platformuyla alakalı çıkması planlanmakta. Söz konusu bu DLC’nin de gelecek E3 fuarı içerisinde tanıtılacak olduğu tahmin edilmekte. Öte yandan belirtmekte de bir yarar var, Borderlands 2 isimli oyun şu anda PlayStation Plus üyelerine tamamen bedava bir vaziyette.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.