ZTE şirketi Axon 10 Pro 5G modeli tanıtıldı

ZTE şirketinin şubat ayı içerisinde MWC kapsamında duyurmuş olduğu Axon 10 Pro 5G modelinin 2019 senesinin ilk yarısında satışa sunulacak olduğu açık bir şekilde ifade edilmişti.

ZTE şirketi Axon 10 Pro 5G modeli tanıtıldı


ZTE şirketinin şubat ayı içerisinde MWC kapsamında duyurmuş olduğu Axon 10 Pro 5G modelinin 2019 senesinin ilk yarısında satışa sunulacak olduğu açık bir şekilde ifade edilmişti. Cihaz farklı Avrupa ülkeleri içerisinde de satışa çıkartılmıştı. Şimdi de Çin’de raflar üzerindeki yerini almaya hazırlanmakta.

Cihazın aslında ne zaman satışa çıkartılacak olduğu daha kesin değil fakat bazı haberlere bakıldığında telefonun Temmuz 2019 tarihinde Çin’de satışa sunulacak olduğundan söz edilmekte. Finlandiya içerisinde 899 euro tutarında satışa sunulmuş olan Axon 10 Pro 5G modelinin Çin içerisinde çok daha ucuz bir fiyatla kullanıcılara sunulacak olduğu da beklenmekte.

Cihaz üzerinde 6,47 inç büyüklüğe sahip 2340 x 1080 AMOLED  bir ekran yer almakta. Gücünü  ise Snapdragon 855 modelindeki işlemciden almış olan telefon üzerinde modem olaraksa Qualcomm şirketinin X50 5G modemi yer alıyor. 12 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir dahili depolaması yer alan telefonun 4G  özelliğine sahip varyantı  ise 6 GB'lik bir RAM’le geliyor.

Avrupa'daki bazı ülkeler içerisinde satışa sunulmuş olan, yaz aylarında ise Çin içerisinde satışa çıkartılacak olan telefonun ülkemize gelip gelmeyecek olduğu veyahut tam olarak ne zaman gelecek olduğuna yönelik kesin bir bilgi yer almıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.