Bu detayların Oppo Reno Lite modeline ait olma ihtimali bulunuyor

Çin asıllı akıllı telefon sektörünün devi olarak öne çıkan Oppo şirketi, fiyat ve performans odağına sahip ve çok daha fazla yenilikçi cihazları sayesinde sık bir şekilde gündeme gelmekte.

Bu detayların Oppo Reno Lite modeline ait olma ihtimali bulunuyor


Çin asıllı akıllı telefon sektörünün devi olarak öne çıkan Oppo şirketi, fiyat ve performans odağına sahip ve çok daha fazla yenilikçi cihazları sayesinde sık bir şekilde gündeme gelmekte. Geçmiş olduğumuz günlerde de Oppo şirketinin  yeni amiral gemisi modeli Reno'nun Türkiye'de bir lansmanı gerçekleştirilmişti. Bunun üstünden çok fazla zaman geçmeden bugün, Reno Lite modeli olabileceği tahmin edilmiş bir Oppo akıllı telefon da resmi bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

Oppo şirketi hali hazır bir şekilde Reno ailesi içerisinde; Reno modeli ile birlikte Reno 10x Zoom modeli ve de Reno 5G modeli olmak üzere 3 farklı model bulundurmakta. Ortaya çıkmış olan ve PCDM10 kodu bulunan cihazsa Reno Lite adıyla Oppo şirketinin bu seri içerisindeki 4. akıllı telefonu olarak karşımıza çıkabilir. Aslında net bir biçimde belirtilmese ve doğrulanmamış olsa bile cihazla alakalı bir takım bilgiler de bulunmakta.

Gücünü ise 2,2 GHz'lik bir tane işlemciden almış olduğu ifade edilen PCDM10 kod isimli cihaz, 6 GB'lik bir RAM'e ve 128 GB'lik bir dahili depolama alanına sahip olarak karşımıza çıkıyor. 6,4 inç büyüklüğünde, AMOLED ekranı ön bölümünde barındırmakta olan cihazın güçle ilgili ihtiyacını da 3.950 mAh kapasitesine sahip bataryası karşılamakta. Arka kısmında da 48 MP ile birlikte 5 MP ve de 16 MP çözünürlüğe sahip olmak üzre 4 tane kamera bulunan Oppo şirketinin akıllı telefonu, su damlası isimli çentiğe de sahip durumda.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.