Bu hata S10 modelinin batarya ömrünü azaltmakta

Hiçbir tane telefonun komple problemsiz bir şekilde piyasaya çıkması benzerindeki bir durum hiç bir şekilde söz konusu değil.

Bu hata S10 modelinin batarya ömrünü azaltmakta


Hiçbir tane telefonun komple problemsiz bir şekilde piyasaya çıkması benzerindeki bir durum hiç bir şekilde söz konusu değil. Fakat Samsung şirketinin yeni S10 ailesi üzerinde meydana gelmiş olan problemler bayağı bir çoğalmış oldu. Galaxy S10 modelinin ekranının açık  bir durumda olmadığı hallerde açıkmış gibi göstererek bataryayı harcamakta olan bir bug keşfedilmiş durumda. Şunu da belirtmemizde bir yarar var, bu  bahsi geçen bug telefonun Amerika sürümü içerisinde keşfedildi.

Samsung şirketinin Tap to Wake isimli uygulamadan dolayı kaynaklanmış olan bu bug, telefonunuzun mevcut bataryasını emmekte. Tap to Wake isimli uygulamanın bir takım durumlarda kamerayı da açmış olduğu biliniyor ki bu, batarya ömrünü daha fazla kısaltmakta.

Samsung şirketinin yapmış olduğu uyarısı da Tap to Wake ile birlikte Always-On Display seçeneklerinin kapatılacak olması. Kullanıcılara bakılır ise bu çözüm yeteri kadar tatmin edecek bir çözümde değil. Çünkü 1.000 dolar tutarından daha çok ödenilmekte olan bir cihazın bu problemlere sahip durumda bulunması kullanıcıların canını çok fazla sıkmakta. Amiral gemisi şeklinde değerlendirilmiş olan bir telefon üzerindeki hatayı gidermek amacıyla da bir seçeneğin kapatılmasının gerekli olduğunu hiç bir şekilde düşünmemekteler.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.