Çin lansmanı yapılmadan önce Geekbench üzerinde görüldü

Çin asıllı teknoloji firmalarından Xiaomi şirketinin alt markası olarak duyurulan Redmi şirketi, 18 Mart Pazartesi gününde(yani bugün) Pekin içerisinde özel bir etkinlik gerçekleştirecek ve en son cihazı olarak öne çıkan Redmi 7 modelinin tanıtımını yapacak.

Çin lansmanı yapılmadan önce Geekbench üzerinde görüldü


Çin asıllı teknoloji firmalarından Xiaomi şirketinin alt markası olarak duyurulan Redmi şirketi, 18 Mart Pazartesi gününde(yani bugün) Pekin içerisinde özel bir etkinlik gerçekleştirecek ve en son cihazı olarak öne çıkan Redmi 7 modelinin tanıtımını yapacak. Redmi 7 modelinin özellikleri  ise Geekbench veritabanı üzerinde görünüp lansmandan daha önce ortaya çıkmış durumda.

Redmi 7 modelinin listelenmiş olması bir dizi beklenmekte olan ve daha öncesinde açıklanmış durumdaki özellikleri doğrulasa bile, kullanılmış olan işlemci  ise ne yazık ki halen gizemini korumakta. Geekbench ise, Redmi 7 modelinin Qualcomm şirketine ait olan Snapdragon 625 isimli işlemcisine tekabül etmekte olan ''msm8953'' isimli yongasını kullanmakta olduğunu göstermekte. Daha önceki belirtiler ise, Redmi 7 modelinin az daha güçlü  versiyonu Snapdragon 632 isimli işlemciye sahip durumda bulunacağını belirtmişti.

Telefon Geekbench testi içerisinde tek çekirdekten oluşan kategori üzerinde 1.219, çok çekirdekli test içerisinde ise 4.197 puan almayı başardı. Bu  bahsi geçen puanlar, 4 GB'lik bir RAM'e sahip durumdaki Redmi 7 modelinin varyantına ait ve bahsi geçen bu, üst seviyedeki bir modele karşılık gelmekte. Hemen sonrasındaki gün resmi bir şekilde ilan edildiği zaman Redmi 7 modeli, HD+ çözünürlüğü bulunan 6,26 inçlik ekrana sahip durumda bulunacak. En üst kısımda 8 megapiksellik bir kamerayla beraber gözyaşı damlası biçiminde çentik bulunacak. Arka bölümde bir parmak izinin sensörü olabilecek ve 3.900 mAh gücündeki bir bataryaya sahip durumda bulunacak.

Çin pazarıyla alakalı olarak telefon 3 tane seçenekle piyasaya çıkartılacak: 16 GB'lık bir depolama alanı bulunan 2 GB'lik bir RAM, 32 GB'lik bir depolama alanı bulunan 3 GB'lik bir RAM ve 64 GB'lik bir depolama alanı bulunan 4 GB'lik bir RAM. Telefonun, bir zaman sonra farklı pazarlarda da yer alması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.