Bu iddia milyonlarca oyuncuyu üzecek

Rockstar şirketi, Grand Theft Auto VI (GTA VI) isimli oyunu resmi bir şekilde onaylamadı.

Bu iddia milyonlarca oyuncuyu üzecek


Rockstar şirketi, Grand Theft Auto VI (GTA VI) isimli oyunu resmi bir şekilde onaylamadı. Bu duruma karşın eski Rockstar çalışanlarından bazıları ve sızıntılarla beraber şirketin yeni bir fenomen durumuna gelecek bir GTA VI oyunu üstünde çalışmakta olduğunu bilmekteyiz. Daha da önemlisi, Reddit üzerinde paylaşılmış olan yeni bir  tane sızıntı, oyunun hangi konsollara gelecek olduğunu ve hikayesini net bir şekilde açıklamakta.

Reddit platformunun sızıntısına bakılır ise GTA VI isimli oyuna Liberty City’de yer alan sıradan bir suçlu şeklinde başlamış olacağız. Sonrasında çokta tekin olmayan bir tane  çeteye katılmak amacıyla Vice City’ye taşınmış olacağız. Hikayenin ilerlemekte olan evresinde ise çetenin Liberty City’de yer alan işlerine bakmak ile yükümlü durumda bulunacağız ve en son Vice City’nin  bir uyuşturucu baronu durumuna gelmiş olacağız.

Sızıntı ise, GTA VI isimli yapımın hangi oyun konsollarında paylaşacağı hakkında da açıklamalarda bulunmakta. Buna bakılır ise GTA VI isimli yapım, PlayStation 5 konsolu ve Xbox Scarlett konsolunda satışa çıkmış olacak. PlayStation 4 konsolu ve muhtemel olarak Xbox One konsolu, bellek sınırlamalarından dolayı oyuna sahip bulunmayacaklar. Oyun piyasaya çıktığı zaman bu konsolların 8 ila 9 yaşında olacaklarını da düşünecek olursak bu anormal bir durum olarka gözükmüyor..

Tekrar aynı sızıntıya bakacak olursak GTA VI isimli yapım, görevler arasında geçiş yapabilecek olduğunuz bir flashback özelliğine de sahip bulunacak. Belli bir çeşitteki mağaza, değişik konumlarda değişik ürünler satabiliyor olacak. Öte yandan Rockstar şirketinin Red Dead Redemption 2 isimli yapımda oyuncuların beğenisine sunmuş olduğu yabancı bir diyaloğu da yeni oyunla beraber GTA oyuncularına sunulmuş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.