Bu oyun en az 10 sene daha gündemde kalacak

Fazlasıyla kısa bir zaman öncesinde 4 Şubat 2019 tarihi içerisinde piyasaya sürülmüş olan Apex Legends, bedava bir Battle Royale oyunu olmasından dolayı bütün oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı.

Bu oyun en az 10 sene daha gündemde kalacak


Fazlasıyla kısa bir zaman öncesinde 4 Şubat 2019 tarihi içerisinde piyasaya sürülmüş olan Apex Legends, bedava bir Battle Royale oyunu olmasından dolayı bütün oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Bedava bir durumda olmasının yanı sıra P2W (para ödeme yaparak üstünlük sağlamak) içeriği de bulunmayan bu oyun, ilk 72 saati içerisinde Twitch üstünde ilk sırada yer alabilmeyi 10 milyon taneden çok oyuncuya ulaşabilmeyi de başarmış oldu.

Oyuncuların heyecanlanmış olmasını ve gelen geri bildirimlere bakıldığında bu heyecanın hiç bir şekilde boş çıkmamasını sağlamış olan Apex Legends isimli oyunun geliştiricisi, Amerika Birleşik Devletleri merkezli durumdaki video oyun şirketlerinden Electronic Arts'ın (EA'in) alt firmasında çalışan oyun yapımcılarından Respawn Entertainment şirketi; Apex Legends isimli oyunun en az 10 sene daha sektör içerisindeki hakimiyetini koruyabilecek bir oyun olarak karşımızda yer alacağını da iddia etmekte.

Fortnite ile birlikte PUBG isimli yapımların hali hazır bir şekilde en büyük rakiplerinden biri olan Apex Legends isimli oyun, optimizasyon hususunda bir problemi olmamasından dolayı da PUBG'nin hemen önüne geçmiş oluyor. Apex Legends isimli oyunun yapımcıları aslında her ne kadar oyunlarının 10 sene daha gündem içerisinde yer alacağınız söylemiş olsa bile asıl kararı oyuncular vermiş olacak. Şimdilik fazlasıyla olumlu bir şekilde yorumlanmış olan oyunu sizlerde ücretsiz bir şekilde indirerek oynayabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.