Artık oda bir Youtuber oldu

Ünlü ve başarılı durumda bulunan şovmenlerden Beyaz, yeni başlamış olduğu YouTube kanalı içerisinde Yılmaz Erdoğan'ı misafir etti.

Artık oda bir Youtuber oldu


Ünlü ve başarılı durumda bulunan şovmenlerden Beyaz, yeni başlamış olduğu YouTube kanalı içerisinde Yılmaz Erdoğan'ı misafir etti. 2 Tane ünlü komedyenin ardı arkası kesilmemiş olan özel esprileri sayesinde çok büyük bir beğeni toplamış olan bu video, izleyen herkesi de adeta kahkahaya boğmuş oldu.

Beyazıt Öztürk, YouTube kanalı içerisinde ünlü yönetmenlerden biri olan Yılmaz Erdoğan'la buluşmuş oldu. İkilinin keyifli durumdaki bu anları ise izleyen herkesi adeta mest etmiş oldu. Öztürk'ün YouTube platformuna çok hızlı bir şekilde ayak uydurmuş olması da dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmamış oldu. Erdoğan'ın ilk önceleri çekingen karşılamış olduğu Beyazıt Öztürk,  yapmış olduğu esprileri ile  birlikte ortamı adeta şenlendirmiş oldu.

''Abone sayım daha 200.000'' ifadelerine yer veren Beyaz'ın karşısında şaşkınlığını hiç bir şekilde gizleyememiş olan Erdoğan'ın bakışları ise video içerisinde en  fazla dikkat çeken anlardan bir tanesi olarak görüldü. İkilinin bu fazlasıyla eğlenceli durumda bulunan sohbeti de izleyen herkesi çok fazla mutlu etmiş oldu. Hatta Beyaz ise, kendini bir YouTuber şeklinde tanımlamaya bile başlamış oldu. Yılmaz Erdoğan sonrasında ise, oğlu Rodin'in de bir YouTuber olduğunu anımsattı ve bu konuya hiç bir şekilde uzak olmadığına açık bir şekilde değinmiş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.