Bu oyunu sadece 1 kişi geliştirdi

Tek bir kişi tarafından geliştirilmekte olan first person shooter oyunlarından Bright Memory, 12 Ocak 2019 tarihi içerisinde Steam üzerinde erken erişime açılmış olacak.

Bu oyunu sadece 1 kişi geliştirdi


Tek bir kişi tarafından geliştirilmekte olan first person shooter oyunlarından Bright Memory, 12 Ocak 2019 tarihi içerisinde Steam üzerinde erken erişime açılmış olacak.

Oyunun erken erişim versiyonu içerisinde sadece bir saatlik içerik oynanabilir bir durumda olacak, kendisi de toplamda 3 saatlik bir süreyle oynanabilecek. Geriye kalmış olan 2 saatlik içerikte oyun komple yayınlandığı zaman oyuna ilave edilecek. Oyunun geliştiricisi öte yandan Bright Memory 1.0 oyunu için yeni hareketler,le birlikte kabiliyetler, silahlar ve de bir başarım sistemi ilave edeceğini söylemekte.

Bright Memory ismine sahip oyun, Zeng Xiancheng isimli bir tane geliştirici tarafından geliştirilmekte. Proje daha öncesinde Epic Games şirketi sayesinde Unreal Geliştirici Desteği’ne kavuşmayı başarmıştı.

Oyun ise 2020 senesi içerisinde geçmekte. Yeni keşfedilmiş olan bir malzemeden yapılan kadim bir  tane kılıcın, ölüleri geriye getirebilme konusunda bir özelliği olduğu ortaya çıkmıştır. SRO ismi verilmiş olan doğal bilimler araştırma örgütü  ise bu eseri incelemek amacıyla götürür. Bu sırada ise SRO’nun merkezine bir saldırı gerçekleşmiştir. Saldırının faili de SAI isimli bir kiralık askerler ordusudur. Hikaye daha sonrasında sinyallerde yer alan koordinatların değiştirilmesi üstüne, birçok çok kadim canlının yaşamını sürdürdüğü ve Antarktika’nın üstünde yer alan topraklarda büyük bir savaş başlar. SRO ise hem SAI’yi durdurabilmek hem ise bu komplo teorisini çözebilmek mecburiyetindedir.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.