Pişman olmadığını söyledi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olay futbolcularından biri olan Jailson, Brezilya basınına özel açıklamalar gerçekleştirdi.

Pişman olmadığını söyledi


Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olay futbolcularından biri olan Jailson, Brezilya basınına özel açıklamalar gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübünün olay isimlerinden biri olan Jailson, Brezilya basınına özel bir konuşma yaptı.

Jailson, sezon başlarken kendi ülkesi Brezilya'dan Fenerbahçe Spor Kulübüne çok büyük umutlar ile transfer olmuştu. Josef de Souza'nın takım içerisinden ayrılmasından  hemen sonra, defansif durumdaki orta saha bölgesi içerisinde oluşmuş olan boşluğu doldurmak amacıyla transfer edilmiş durumdaki Brezilyalı, vatandaşının gölgesinde kalmış idi. Jailson, Galatasaray Spor Kulübü ile oynanmış olan derbi maçta yaşanmış olayların sonrasında kırmızı kart görerek tam 8 maçlık bir ceza almıştı. Bu bahsi geçen cezasını ligin son haftasında tamamlamış olan Jailson, 2. yarıyı da ip ile çekmekte.

Brezilya basını içerisinde özel bir açıklama yapmış olan Jailson şu ifadelere yer verdi; ''Takımımı  çok fazla seviyorum ve futbolu da fazlası ile özledim. Formamı giyecek olduğum günü sabırsızlık ile bekliyorum. Şu anda sıralamada yer alan durumumuz da geçicidir'' ifadelerine yer verdi.

Jalison, Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde imza atmaktan ötürü hiç bir şekilde pişman durumda olmadığını da sözlerine ilave etti. 1  tane golü bulunmakta olan Brezilyalı futbolcunun, Süper Lig içerisinde çekmiş olduğu tek isabetli şut  ise Galatasaray  Spor Kulübünün maçı esnasında fileler ile buluşmuştu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.