Bu VPN servisini tüm platformlar üzerinde kullanabilmektesiniz

VPN servisi aradığımız esnada karşımıza binlerce sayıda seçenek çıkabilmekte. En kaliteli durumdaki servisleri bulabilmek amacıyla da çok ciddi bir zaman istemekte.

Bu VPN servisini tüm platformlar üzerinde kullanabilmektesiniz


VPN servisi aradığımız esnada karşımıza binlerce sayıda seçenek çıkabilmekte. En kaliteli durumdaki servisleri bulabilmek amacıyla da çok ciddi bir zaman istemekte. Öte yandan güvenlikle ilgili endişelerine de kapılabilmekte, bütün platformlarda kullanacak olduğumuz tek bir tane VPN uygulamasını bulma konusunda da zorlanmaktayız. 

Ücretli bir durumdaki VPN servisi olarak öne çıkan VeePN, hali hazır bir şekilde Çin ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri ve de Suudi Arabistan benzerindeki bölgelerde kullanılmakta olan çok yaygın bir ekosistemi bulunmaktadır. Bu ülkeler içeriisnde kullanılıyor olmasının en önemli yanı yalnızca bütün içeriklere ulaşabilmeyi olanaklı kılması da değil. VeePN ise, aynı zaman içerisinde öteki kullanıcıların VPN kullanıp kullanmamış olduğunuzu anlamasına engel olmakta.

Öte  yandan VeePN isimli servisin yapımcıları, herhangi bir  tane kullanıcının verilerini hiç bir şekilde kayıt altına almamakta olduklarını da ifade ediyorlar. Panama içerisinde yer alan şirketin yetkilileri, herhangi bir şekilde hukuki kuralın kullanıcıların verilerini takip etmelerini sağlamayacak olduğunu da açık bir şekilde ifade ediyorlar. 

iOS ile birlikte Android ve Windows uygulamalarıyla; Chrome tarayısı ile beraber Opera tarayıcısı ve Firefox tarayıcısı için eklentileri yer alan VeePN, çok daha kararlı bir servis arayışında olanlar için fazlasıyla ideal. 

VeePN isimli servisin 3 tane değişik ücretli servisi bulunuyor. Aylık  durumdaki paket 30 gün boyunca  geçerli kullanım zamanı ile beraber 10.99 dolar tutarından satılırken, senelik paketi  de çok kısa bir zaman için %47  oranındaki bir indirimle 69.99 dolar tutarından alıcı bulmakta. Bu senelik paketi satın alma kararı verirseniz aylık  olarak masraf 5,83 dolar tutarına gelmiş olmakta. VeePN isimli servisin şu anda satışta yer alan en uygun paketi de aylık 1,67 dolar tutarına denk düşmekte olan 5 senelik bir paketidir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.