Bugüne kadar yapılmış en pahalı oyun projesi olarak karşımıza çıkacak

Oyun severlerin büyük bir ilgiyle takip etmekte olduğu oyun serisi haline gelen Halo'nun yeni sürümlerinden Halo Infinite, Xbox E3 konferansı esnasında tanıtılmıştı.

Bugüne kadar yapılmış en pahalı oyun projesi olarak karşımıza çıkacak


Oyun severlerin büyük bir ilgiyle takip etmekte olduğu oyun serisi haline gelen Halo'nun yeni sürümlerinden Halo Infinite, Xbox E3 konferansı esnasında tanıtılmıştı. 4K özelliğine sahip bir çözünürlük ve yenilenmiş olan motoruyla dikkatleri üstüne çekmiş olan oyunla alakalı ortaya yeni bir tane daha iddia atılmış durumda. İddialara bakılır ise, bugüne kadarki zaman içerisinde piyasaya çıkartılmış oyunların arasında maliyeti en yüksek seviyede bulunan oyun Halo Infinite olarak karşımıza çıkacak. Ortaya çıkmış olan bir rapor ise oyunun yalnızca geliştirilmesi amacıyla 500 milyon dolar tutarından çok harcanmış olduğunu göstermekte.

343 Industries şirketi tarafından geliştirilmekte olan bu oyunda bu kadar büyük bir maliyetin ortaya çıkmış olması, oyunu çok daha gizemli bir duruma getirmiş oldu. Eğerki bahsi geçen bu iddia ciddi olarak doğruysa, oyun sektörü içerisinde eli en açık firmalardan biri olan Rockstar Games şirketi ve Activision şirketi benzerindeki şirketler 343 Industries şirketinin gerisinde kalmış bulunacak. Oyunseverler yönünden bakılmış olduğunda maliyetine bu denli büyük miktarlarda para harcanmış olan bir oyunun neler sunacak olduğu da merak konusu haline geldi. Oyuncuların beklentilerini yükseltmiş olan bu iddia, oyunun piyasaya çıkması ile beraber zihinlerde yaratmış olduğu etkiyi de kesinleştirecek. Ciddi anlamda 343 Industries şirketi harcanmış olan bu paranın karşılığını kesin bir şekilde vermiş olabilecek mi?

Oyunun piyasaya tam olarak ne zaman çıkacak olduğu halen kesinleşmedi. Şu anda Microsoft  şirketi ve Xbox platformuyla alakalı geliştirilmiş olan oyun heyecanlı bir şekilde beklemekte. Anlaşılmış olan şey o ki Microsoft şirketi, oyunun bir tahta sahip olabilmesi amacıyla 343 Industries şirketine açık  bir çek vermiş halde.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.