Bundan sonra sadece güvenlik güncellemelerini alacağı açıklandı

Samsung şirketi, akıllı ürünlerini güncelleme esnasında 3 değişik güncelleme kategorisi oluşturmuş bir vaziyette.

Bundan sonra sadece güvenlik güncellemelerini alacağı açıklandı


Samsung şirketi, akıllı ürünlerini güncelleme esnasında 3 değişik güncelleme kategorisi oluşturmuş bir vaziyette. Güney Kore asıllı teknolojinin devi, en yeni telefon modellerine aylık bir şekilde güncellemeler paylaşırken öteki telefon modellerine ise 3 ayda bir güncelleme getirmekte. Bu söz konusu 2 grubun haricinde kalmış olan ve halen destek almaya devam eden telefonlar da gerektiği zamanlar içerisinde güvenlik güncellemelerini almakta. Samsung şirketi, bugün ise Galaxy S7 modeli ve S7 Edge modelinin kategorilerinin düşürülmüş olduğunu ve söz konusu bu cihazların artık yalnızca güvenlik güncelleştirmelerini alacak olduğunu ifade etti.

Pekala bu durum, S7 modeli ve S7 Edge modelinin kullanıcıları açısından tam olarak ne anlama gelmekte? Halen 3 yılı ardında bırakmış olan Galaxy S7 modeli ya da S7 Edge modelinde ürün sahibiyseniz güncelleştirmeleri artık sık bir şekilde alamıyor olacaksınız ve 3 ayda bir  şekilde güncelleme yapmanın yerine yalnızca gerektiği şartlar içerisinde güvenlik güncellemeleri alma konusunda yetiniyor olacaksınız.

Bu  söz konusu değişiklik  aslında şaşırtıcı  bir durumda değil zira Galaxy S7 modeli ve S7 Edge modeli 3 yaşın üstündeler. Asıl şaşırtıcı durumda bulunan ise Samsung şirketinin bu söz konusu modellerini desteklemeyi sürdürecek olması. Android işletim sistemi dünyası içerisinde 3 sene boyunca desteklenmekte bulunan fazlasıyla nadir cihaz bulunuyor ve S7 serisi, bu söz konusu nadir modellerden bir tanesi şeklinde karşımızda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.