Xiaomi şirketinden üretimi durdurma konusunda karar

Lei Jun, Mi ismine sahip popüler markasının Mi 9 modeli ile birlikte Mi Mix serisinin yanı sıra yeni CC serisi benzerindeki en son yenilikleri içerisinde barındıran yüksek performanslı modellere odaklanacak olduğunu ifade etti.

Xiaomi şirketinden üretimi durdurma konusunda karar


Lei Jun, Mi ismine sahip popüler markasının Mi 9 modeli ile birlikte Mi Mix serisinin yanı sıra yeni CC serisi benzerindeki en son yenilikleri içerisinde barındıran yüksek performanslı modellere odaklanacak olduğunu ifade etti. Redmi isimli marka da temel özellikleri üzerinde barındıran cihazları çok  daha uygun bir maliyet ile birlikte kullanıcıya sunmayı istiyor. Bu nedenden dolayı Xiaomi şirketi, Mi Max  modeli ile birlikte ve Mi Note modelinin üretimini sonlandırmış olacak.

Mi Max isimli seri, büyük ekranının yanı sıra batarya performansı ile birlikte fazlasıyla dikkat çekmeyi başaran ve çok fazla sevilen bir model olarak karşımızdaydı. Mi Note isimli model ise Xiaomi şirketinin orta üst segment içerisinde en güçlü kozu idi. Redmi K20 isimli serinin gelmiş olmasıyla birlikte Mi Note isimli modeli yeri dolmuş gibi gözükmekte ancak Mi Max benzerindeki büyük ekrana sahip ve büyük bir bataryayı üzerinde barındıran bir telefonun üretiminin durmuş olması, şu anda bu segment içerisinde bir boşluk yaratmış oluyor.

Xiaomi şirketi resmi bir şekilde Max modeli ile birlikte Note modelini henüz bitirmemiş olmasına karşın bu söz konusu modellerin gelecekleri çok fazla olumlu gözükmemekte fakat tekrar markanın önümüzdeki sene tablet boyutuna sahip bir telefon amacıyla planları bulunabilir. Bütün bu gelişmeleri görebilmek amacıyla beklememiz gerekli.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.