Call of Duty'den Ghost 2 hamlesi

Son zamanlar içerisinde Call of Duty Black Ops 4 oyunuyla bayağı bir gündemde bulunan Infinity Ward şirketi başarıdan başarıya koşuyor.

Call of Duty'den Ghost 2 hamlesi


Son zamanlar içerisinde Call of Duty Black Ops 4 oyunuyla bayağı bir gündemde bulunan Infinity Ward şirketi başarıdan başarıya koşuyor. Bugün de, Infinity Ward şirketinin topluluk yöneticisi görevinde bulunan Ashton Williams Twitter hesabı üstünden paylaşmış bulunduğu kurukafalı paylaşımla beraber serinin hayranlarını çok büyük bir heyecana düşürmüş oldu. Bu durumla alakalı paylaşılan raporlara bakılırsa, Infinity Ward şirketinin Call of Duty Ghost 2 üstünde çalışmakta olduğu ileri sürüldü

Tabiiki de, bahsi geçen bu durumun yalnızca Call of Duty Ghost 2 oyunuyla da sınırlı olmadığını belirtmekte yarar var. Yapılmış olan son yorumlara bakılır ise çok uzun bir zamandan beri merakla beklenmekte olan Call of Duty Modern Warfare 4 modelininde bir işaretçisi olabilir.

Ortaya atılmış olan iddialara bakılırsa, bahsi geçen bu yeni oyun gelecek birkaç ay içinde duyurulmuş olacak. Öte yandan bu oyunun CoD MW2 içerisinde vahşi bir şekilde öldürülmüş olan Roach ve Ghost'la bağlantılı bir şekilde olacağı da iddia edilmekte.

Şimdiden CoD oyununun hayranları Ghost 2  oyunu ve MW4 oyunu şeklinde ikiye ayrılmış olsalar bile Willams’ın paylaşımın arkasında saklanan hiçbir sebebin bulunmamakta olduğunu düşünenlerde mevcut. Yani, Williams'ın bu özel paylaşımı hayranlar ile dalga geçmek içinde gerçekleştirmiş olacağı tahmin edilmekte.

Lakin, şu şekilde bir değerlendirme yapacak olur isek spoiler vermek gibi olmasın ancak CoD Ghost ile birlikte CoD MW3’ün final sahnelerinin uçlarının zaten açık bırakılmış olduğunu da rahatlıkla ifade edebiliriz.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.