Çapraz platform desteğinin sunulmayacağı açıklaması yapıldı

Destiny 2 isimli oyunun yapımcısı olan  Bungie şirketi, oyunun Google şirketinin yeni çıkartmış olduğu Stadia konsolu üzerindeki versiyonun PC'yle çapraz platformu desteklemeyecek olduğunu ifade etti.

Çapraz platform desteğinin sunulmayacağı açıklaması yapıldı


Destiny 2 isimli oyunun yapımcısı olan  Bungie şirketi, oyunun Google şirketinin yeni çıkartmış olduğu Stadia konsolu üzerindeki versiyonun PC'yle çapraz platformu desteklemeyecek olduğunu ifade etti. Stadia üzerinde yer alan Destiny 2 isimli yapımın kendisine ait bir ekosisteminin bulunacağını da ilave etti.

Bu hafta içerisinde paylaşılmış olan bir Sık Sorulan Sorular makalesi esnasında Bungie şirketi; ''Destiny 2 isimli yapımı Stadia üzerinde oynayanlar, yalnızca öteki Stadia oyuncularıyla oynayabilecekler'' ifadelerine yer verdi ve konuyla alakalı olarak daha çok açıklama gerçekleştirmedi

Stadia üzerine gelecek olan  The Division 2 ile birlikte Elder Scrolls Online benzerindeki öteki çok oyunculu özelliğe sahip  oyunların da böyle bir tutar sergileyip sergilemeyecek olduğu, oyun dünyası üzerinde çok büyük bir merak konusu.

Google şirketinin Stadia adlı servisi, bir  tane oyunun PC versiyonunu televizyon üzerinde oynamanızı sağlamakta. Bu sebepten dolayı da PC ile birlikte konsolların arasında çapraz platform desteğiyle alakalı olarak daha az  bir engel olmalı gibi durmakta fakat Destiny 2 isimli yapımın Stadia üzerinde kendisine ait bir ekosisteminin yer alması, detaylarını tam bir şekilde bilmemekte olduğumuz çok daha avantajlı bir durum olarak karşımıza çıkabilir.

Destiny 2 isimli yapımın Stadia platformuna gelecek olduğu, Bungie şirketi tarafından da geçtiğimiz hafta resmen duyuruldu. Oyun ayrıca, bedava bir biçimde Steam üzerinde yer alacak ve  bu oyuna Shadowkeep ismine sahip çok büyük bir eklenti paketi de gelmiş olacak. Öte yandan bu oyun, kayıt dosyalarınızı platformların arasında taşıyabilmenizi sağlamakta bulunan çapraz kayıt özelliğini de desteklemekte. Bu şekilde de,  gerçekleştirmiş olduğunuz ilerlemeleriniz Stadia ile birlikte PC arasında kolay bir şekilde taşıyabilmektesiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.