Google şirketinden videolarla alakalı bir güncelleme

İlk önce Android Police'in keşfetmiş olduğuna bakılır ise Google şirketi, sunucular tarafından fark ettirmeden sunmuş olduğu bu söz konusu güncellemeyle birlikte Google Search'e fazlasıyla kullanışlı bir tane daha özellik ilave etti.

Google şirketinden videolarla alakalı bir güncelleme


İlk önce Android Police'in keşfetmiş olduğuna bakılır ise Google şirketi, sunucular tarafından fark ettirmeden sunmuş olduğu bu söz konusu güncellemeyle birlikte Google Search'e fazlasıyla kullanışlı bir tane daha özellik ilave etti. ''Bu videoda'' ismi verilmiş olan yeni özellikle birlikte Google üzerinde bir arama gerçekleştirdiğinizde karşınıza bir tane video çıkmaktaysa aradığın şeyin o videodaki hangi bölümünde yer aldığını direkt olarak bulabilmektesiniz.

Bir tane örnek verip durumu çok daha iyi bir şekilde açıklamaya çalışacağız. ''Atkı örülmesinin adımları'' ifadeleri ile bir arama gerçekleştirdiğiniz durumda karşınıza çıkmış olan ilk sonuç bir tane video olacaktır. Google ise bu söz konusu video üzerindeki bilgileri alarak size her  bir adımın hangi dakika ile birlikte saniyede işlenmiş olduğunu gösterebilecek.

Haber görselinde de açıkça görüldüğü gibi ekran görüntüleri içerisinde de görebilmiş olduğunu gibi iplikle birlikte iğnelerin seçilmesi ile alakalı bilgiler 32. saniyede yer alırken, örme bölümü de 7:33 seviyelerinde. Timeline'ı ilerletebilmek amacıyla sağa veya sola kaydırmanız ya da direkt olarak gitmek istemekte olduğunuz adıma tıklamanız yeterli.

Güncelleme ise, kullanıcın kendi istekleri doğrultusunda seçip yapabilecek olduğu bir tarzda olmadığı için herkese aynı anda ulaşmamış  bir durumda da olabilir. Bununla beraber, bu söz konusu güncellemenin Türkiye'ye de sunulacak olduğu konusunda beklentimiz var.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.