Careem'den Turkuaz taksilerle alakalı yeni hamle

Sarı taksi ile Uber kavgasının arasında sessiz bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Dubai'de merkezi bulunan Careem, taksicileri karşı tarafına değil de yanına alıp hareket etmeyi tercih etme kararı almıştı.

Careem'den Turkuaz taksilerle alakalı yeni hamle


Sarı taksi ile Uber kavgasının arasında sessiz bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Dubai'de merkezi bulunan Careem, taksicileri karşı tarafına değil de yanına alıp hareket etmeyi tercih etme kararı almıştı. Şirket şimdi ise, müşterilerden gelmiş olan bildirimleri de dikkate alıp, turkuaz taksileri de hizmetleri içerisine ilave etti.

Şirket içerisinde Gelişen Pazarlar Direktörü pozisyonunda görev yapmaya devam eden İbrahim Manna, Careem’in Türkiye içindeki  faaliyetlerinin çoğalarak devam etmekte olduğunu ifade etti. Müşterilerden gelen geri bildirimlerini dinlemekte olduklarını, en son ise Turkuaz taksileri filolarına katmış olduklarını ifade eden Manna, daha önceki haftalarda da havaalanlarına önceden rezervasyon yapılarak taksi hizmetlerini başlatmış olduklarını anımsattı.

Manna sonrasında ise; ''Bu söz konusu duyurularımızın maksadı ise hizmetlerimizin kalitelerinin seviyesini korumaktayken, bütün müşterilere de  yardımcı olabilmek, Türkiye içerisinde istihdam yaratılabilmesine bir katkıda bulunabilmek ve hareket imkanlarını çoğaltmak. Fakat söz konusu bu başarımız, firmamızın temelini oluşturmakta bulunan ve müşterilerimize kaliteli bir şekilde deneyimler yaşatma konusundaki en önemli faktör olarak öne çıkan kaptanlarımız olmasa çokta olanaklı olmazdı. Yeni kaptanları  çok sıkı  bir şekilde eğitim programımıza katılıp, ekibimize ve de  Careem'in Türkiye'de yer alan erişim alanını genişletme konusunda yardımcı olmalarına davet etmekteyiz.'' ifadelerine yer verdi. Türkiye içerisinde çok büyük bir potansiyel görmekte olduklarını da ifade eden Manna, Türkiye içerisinde kullanıcılar ile birlikte turistlerden oluşmakta bulunan 60 milyon taneden çok insanın yaşamını kolaylaştırmaktan ötürü çok büyük bir heyecan duymakta olduklarını da ifade etti.

Turkuaz Taksiler, ise en az D sınıfında yer alan lüks araçlardan oluşmakta. Bu sebeplerden dolayı da söz konusu bu araçların tarife ücretleri biraz daha yüksek durumda. Kısa mesafe için ücret bu araçlar üzerinde 11,5 Türk Lirası şeklinde belirlendi. Sarı taksiler içerisinde de bu ücret 10 Türk Lirası tutarında.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.