GTA Online için yeni bir kumarhane

GTA Online oynayan oyuncular uzun bir zamandan beri oyuna, tek kişilik olarak oynanan eski GTA oyunlar üzerinde olduğu gibi bir kumarhane ilave edilmesini istemekteydi.

GTA Online için yeni bir kumarhane


GTA Online oynayan oyuncular uzun bir zamandan beri oyuna, tek kişilik olarak oynanan eski GTA oyunlar üzerinde olduğu gibi bir kumarhane ilave edilmesini istemekteydi. Rockstar şirketi de oyunculardan gelmiş olan bu isteği gerçekleştirmeye hazırlanmakta olduğunu gösteren bir tane tweet attı.

Şirket, gönderisi içerisinde kumarhanenin tam olarak nasıl görünebileceği veyahut oyuna tam olarak nasıl etki edecek olduğu hususunda bir açıklama gerçekleştirmedi. Fakat gelecek  ay oyuna ilave edilmesi konusunda bir beklenti var. Zaten kendisini görmüş olduğumuz ancak içine girememiş olduğumuz kumarhanenin kapıları böylelikle açılmış durumda bulunacak.

Muhtemel olarak gazino da, oyuncuların işletebilmekte olduğu gece kulüpleriyle birlikte otomobil satıcıları benzerinde bir yapı olarak öne çıkacak. Oyuncular, kumarhaneler içerisinde birbirleriyle de oyun oynayabiliyor olacaklar. Red Dead Redemption isimli oyundan da bilmekte olduğunuz gibi Rockstar  şirketi söz konusu bu özelliği oyunlarına ilave etmekte bir sıkıntı yaşamamakta.

Bu  söz konusu özelliğin oyuncular arasında çok daha popüler durumda olması konusunda bir beklenti var. GTA serisi içerisinde sürekli olarak kumarhaneler oyuncuların zaman geçirmiş olduğu mekanların arasında yerini almış durumdadır, bu söz konusu durum GTA Online üzerinde de hiç bir şekilde değişmeyecek gibi gözükmekte.

Bu durumla birlikte kumarhane, oyunun piyasasını düzenlemekte olan kurumların kesinlikle dikkatini çekmiş olacaktır. Ülkelerden bazıları, oyunlar içerisinde kumar olarak görmüş olduğu özellikleri de  düzenleme yoluna gitmiş durumda. Örnek olarak bazı oyunlar üzerinde çıkmış olan ganimet sandıklarının yasaklanacak olması da gündeme gelmiş idi. Bu  söz konusu sandıkları insanlar, gerçek bir para ödeyip açmaktalar. Sandıklardan çıkmış olan eşyalar ise gerçek paraların karşılığında satılabilmekte. Kural koyanlar da bu durumu, çocukları kumara teşvik edebilecek bir sistem şeklinde görmekte.

GTA isimli bu oyun da gerçek para kullanılabilmekte olan bir oyun olduğundan dolayı, direkt gerçek para ile alınmış olan oyun parasının kumar içinde kazanılıp kaybedilecek olması çok fazla tepki çekmiş olacaktır. Umuyoruz ki Rockstar şirketi, politikacıları hiç bir şekilde kızdırmadan kumarhaneyi oyuna ilave etmenin başka bir yolunu bulmuş olarak karşımıza çıksın.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.