Çok yakında bütün dünya üzerinde satışa sunulabilir

Geçmiş olduğumuz ay yalnızca Çin için duyurusu yapılan Xiaomi Mi 9 SE modeli, firmanın yeni planları kapsamında bütün dünya üzerinde de satışa çıkartılabilir.

Çok yakında bütün dünya üzerinde satışa sunulabilir


Geçmiş olduğumuz ay yalnızca Çin için duyurusu yapılan Xiaomi Mi 9 SE modeli, firmanın yeni planları kapsamında bütün dünya üzerinde de satışa çıkartılabilir. Halen bu konuyla alakalı olarak söylentiler doğrulanmamış bir durumda olsa bile Mi 9 SE modelini fazlasıyla yakında pek çok ülkenin teknoloji mağazaları üzerinde görebiliriz.

Xiaomi Global şirketinin resmi internet sitesi üzerinde güncellemesi yapılan yeni liste üzerinde ismini gördüğümüz Mi 9 SE modeli, firmanın ürünleri yayma politikasının yeni bir hareketi şeklinde listeye dahil edilmiş gibi gözükmekte. Söz konusu liste içerisinde Mi ve Redmi markalarının telefonları ayırılmış bir biçimde görülüyor. Mi ailesinin yer aldığı liste içerisinde Mi 9 SE modelinin en sonda yer alıyor olması bu husustaki beklentilerin az daha aşağıda tutulmasına sebep olabilir.

Bilinmekte olduğu gibi Mi 9 SE modeli, Mi 9 modelinin düşük donanıma sahip ve çok daha uygun fiyatla karşımıza çıkan modeli olarak üretimi yapıldı. Ürün, Snapdragon'a ait olan 712 SoC'den gücünü alıyor ve 6 GB'lik bir RAM'le beraber tüketiciyi karşılamış oluyor. 5,97 inç büyüklüğündeki Full HD+ ekranı bulunan Mi 9 SE modelinin aynı zamanda 128 GB'lık bir büyüklüğe kadar genişletilebilme özellikli bir depolama alanı yer alıyor. Unutmadan ilave edelim, Mi 9 SE modelinde parmak izi okuyucusuyla beraber hızlı şarj desteği de yer almakta. Cihazın bataryası ise 3.070 mAh büyüklüğüne sahip.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.