Renk seçenekleriyle teknik özellikleri gözüktü

Huawei Enjoy isimli ailesinin yeni üyesi olarak tanıtılan 9S modelinin sonrasında çok  zaman geçmeden 9e isimli modelinde duyurusu yapıldı.

Renk seçenekleriyle teknik özellikleri gözüktü


Huawei Enjoy isimli ailesinin yeni üyesi olarak tanıtılan 9S modelinin sonrasında çok  zaman geçmeden 9e isimli modelinde duyurusu yapıldı. Enjoy 9e, ismini halen yeni duyuruyor olsa bile teknik özellikleri ve değişik versiyonları daha şimdiden ortaya çıkmış durumda.

25 Mart tarihi içerisinde resmi tanıtımı gerçekleştirilecek olan Enjoy 9S modeli ve 9e modelinin sonrasında 26 Mart tarihinde de P30 serisinin cihazları tanıtılmış olacak. Sektör içerisindeki çalışkanlığından ötürü büyük bir takdiri hak etmekte olan Huawei şirketinin Enjoy 9e modeli de teknik özelliklerinin sızdırılmasından sonra gündeme gelmiş durumda.

Huawei Enjoy 9e isimli modeli damla çentiği bulunan ve 6,08 inç boyuta sahip HD+  bir ekranla karşımıza çıkmış olacak. İşlemci alanı içerisinde Helio P35 SoC'un desteğine başvurmakta olan cihaz, 3 GB'lik bir RAM ve 512 GB'lik bir boyuta kadar genişletilebilme özelliği olan microSD yuvası sayesinde depolama hususunda çok fazla rahatlık sunmakta. Dahili depolama konusundaysa 32 GB'lik ve 64 GB'lik olmak üzre 2 değişik opsiyon seçmek olanaklı olacak. Enjoy 9e modelinin arka bölümünde yer alan ana sensörü 13 megapiksel özelliğe sahip, ön bölümünde yer alan öz çekim sensörü de 8 megapiksellik bir özellikle tüketiciye sunulmuş olacak.

Teknik özelliklerinin yanında tasarım açısından da bir takım detayları ortaya çıkmış olan Enjoy 9e isimli model Safir Mavi ile birlikte Gece Siyahı ve de Y6 Pro isimli modelden aşina bir durumda olduğumuz kahverengi deri kaplamasıyla raflarda yerini almış olacak. Parmak izi okuyucusu bulunmayacağı bilinen  bu cihazın Android 9 Pie işletim sistemiyle beraber çalışacağı da düşünülmekte. Enjoy 9e modelinin bataryası da 3.020 mAh büyüklüğüne sahip olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.