Cyberpunk 2077 ne zaman karşımıza çıkacak?

2012 senesi içerisinde, CD Project Red şirketi tarafından duyurusu yapılan Cyberpunk 2077 isimli yapım, sonunda oyuncular ile buluşmak için hazırlanıyor.

Cyberpunk 2077 ne zaman karşımıza çıkacak?


2012 senesi içerisinde, CD Project Red şirketi tarafından duyurusu yapılan Cyberpunk 2077 isimli yapım, sonunda oyuncular ile buluşmak için hazırlanıyor. Oyunla ilgili olarak daha şimdiden ne kadar satacak olduğu, ne kadarlık bir gelir elde ettirecek olduğu gibi tahminlerde yapılmaya başlanmış durumda.

ilk duyurunun yapılmasının üzerinden nerdeyse 7 yıl sonra, oyuncular Cyberpunk 2077 isimli oyunu oynamaya başlayabilmiş olacak. Polonya'da merkezi bulunan StockWatch isimli analiz şirketinin sunmuş olduğu verilere bakılırsa, oyun 2019 senesinin 4. çeyreği içerisinde piyasaya çıkartılmış olacak.

Yalnızca çıkmış olduğu çeyrekte bile 19 milyon tane kopya satacak olduğunu iddia eden StockWatch isimli firma, yaklaşık bir şekilde 525 milyon dolar tutarında bir gelir elde edilecek olduğunu da ön görüyor. Paylaşılmış olan yazı içerisinde, Red Dead Redemption 2 isimli oyunda devalı olarak satış ve de gelir oranı yönünden kıyaslanan Cyberpunk, analiz firmasına bakılırsa Red Dead Redemtion isimli yapımdan daha çok gelir elde ettirtmeyi başarmış olacak. Bu tahminlerini de, Red Dead Redemption 2 isimli oyunun yalnızca konsollarda yer alması ve gelecek temasının Vahşi Batı isimli temadan çok daha ilgi çekici  bir durumda olması üstüne dayandırmışlar.

Tahmin ediyoruz ki Cyberpunk isimli oyun için 2019 senesi,  bekleyenlerin heyecanlarını koruyabilecekleri son sene. Bir defa daha ertelenmeye gider ise, oyunu heyecanlı bir şekilde beklemekte olan kitle çok önemli oranda azalmaya başlayabilir.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.