Köpeklerden kaçıyordu, çamura saplandı

Afyonkarahisar ili içerisinde kendisini kovalamakta olan köpeklerden kaçmayı isterken dere yatağına düşerek, çamura saplanmış olan ve geceyi ise bataklık alan içerisinde geçirmek mecburiyetinde kalmış olan üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Halil İbrahim Sarı, AFAD'la birlikte itfaiye ekiplerinin tarafından kurtarıldı.

Köpeklerden kaçıyordu, çamura saplandı


Afyonkarahisar ili içerisinde kendisini kovalamakta olan köpeklerden kaçmayı isterken dere yatağına düşerek, çamura saplanmış olan ve geceyi ise bataklık alan içerisinde geçirmek mecburiyetinde kalmış olan üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Halil İbrahim Sarı, AFAD'la birlikte itfaiye ekiplerinin tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılmış olan gencin durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Olay ise, saatler 00:30 civarında Afyonkarahisar ilinin merkez Erenler Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin Mühendislik Fakültesindeki Elektrik Elektronik Bölümünün öğrencisi  olduğu öğrenilen Halil İbrahim Sarı (21), Erenler Mahallesi'nde yer alan ''Sinekli Kanal'' ismi ile bilinen derenin kenarında yürüyüşe çıktı. Bu esnada sokak köpekleri  de Sarı'yı aniden kovalamaya başladılar. Köpeklerden kaçmayı isteyen Sarı dengesini kaybederek, dere yatağına düştü ve düşmesiyle beraber çamura saplanmış oldu. Bütün gece kendi olanaklarıyla kurtulmaya çalışmış olan Sarı, bütün çabalarına karşın hiç bir şekilde başarılı olamadı.

Geceyi bataklık içerisinde geçirmek mecburiyetinde kalmış olan Sarı, havanın aydınlanmaya başlamasıyla beraber yardım çığlıkları atmaya başlamış oldu. Sarı'nın bu çığlıklarını duyan vatandaşlar ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı yere AFAD ile birlikte itfaiye, sağlık ve de polis ekipleri yönlendirildi. AFAD ile birlikte itfaiye ekipleri, Halil İbrahim Sarı'yı saplanmış olduğu çamurlu alan içerisinden insan zinciri yapıp çıkarttı.

Ekipler üstlerinde yer alan montları çıkartıp, hipotermiye girmemesi amacıyla Sarı'ya giydirdiler. Sarı daha sonra, çamur alana girememiş olan ambulansa kurtarma ekiplerinin  tarafından sedye ile taşındı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülmüş olan Halil İbrahim Sarı'nın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.