Daha satışa çıkamadan bitti

Bugün  içerisinde saatler tam tamına 00.00’ı gösterdiği zaman Meizu şirketi, amiral gemisi  olarak lanse edilen akıllı telefonu Meizu 16s modelini satışa çıkarttı.

Daha satışa çıkamadan bitti


Bugün  içerisinde saatler tam tamına 00.00’ı gösterdiği zaman Meizu şirketi, amiral gemisi  olarak lanse edilen akıllı telefonu Meizu 16s modelini satışa çıkarttı. 6 GB ile 128 GB'lik kombinasyonlu versiyonu 3.198 yuan tutarında (2.820 Türk Lirası), 8 GB ila 128 GB versiyonu da 3.498 yuan tutarından (3.086 Türk Lirası) satışa çıkartıldı. Fiyatı ise, amiral gemisi olarak çıkan telefonlara bakıldığında gayet uygun durumda bulunan cihaz satışa çıkar çıkmaz  anında tükendi. Firma, ön satışların  ise yarın yeniden açılacağı konusunda bir duyuru yaptı.

Meizu 16s modeli, Meizu 16 isimli serisinin en gelişmiş versiyonu şeklinde de düşünülebilir. Telefonun 6,2 inç büyüklüğüne sahip 2232 x 1080 çözünürlük sunan ekranının oranı da %91,53 seviyesinde. Telefon öte yandan carbon black ile birlikte condensed white ve de phantom blue şeklinde 3 değişik renk seçeneği sunmakta.

Meizu 16s modeli, yeni nesildeki akıllı telefonların vazgeçmesi zor işlemcilerinden Snapdragon 855’i kullanmaktayken, bu söz konusu işlemciyi de LPDDR4X belleğin yanı sıra UFS 2.1 flaş depolamayla beraber eşlemekte. Telefonun ön kısmında bir tane, arka kısmında da 2 tane kamera yer alıyor. Ön kısımda yer alan kamera 20 MP'lik bir değere sahipken arka kısmındaki 2 kamerası da 48 MP ila 20 MP değerine sahip.

48 MP’lik özelliğe sahip ana sensörü Sony şirketinin IMX586 CMOS ve öte yandan optik görüntü sabitleyicisi özelliği de yer almakta. Telefonun batarya konusundaki kapasitesi de 3.600 mAh gücünde.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.