Toplam 300.000 tane Mate X modeli satışa çıkartılacak

Sektör içerisinden çıkmış olan haberlere bakılırsa Huawei şirketi, katlanabilir özelliğe sahip telefonu Mate X modelinden en az 100.000 tane satışa çıkartmayı planlamakta.

Toplam 300.000 tane Mate X modeli satışa çıkartılacak



Sektör içerisinden çıkmış olan haberlere bakılırsa Huawei şirketi, katlanabilir özelliğe sahip telefonu Mate X modelinden en az 100.000 tane satışa çıkartmayı planlamakta. Öte yandan fiyatının 14.000 yuan tutarından (12.350 Türk Lirası) çok olmayacağı ifade edilen bu telefonun Temmuz ayından  daha önce satışa sunulacak olduğu da düşünülmekte.

Daha öncesinde çıkmış olan haberlerde Huawei şirketinin ilk önce 80.000 tane Mate X modelini satışa çıkartacak olduğu ifade edilmişti. Öte yandan sınırlı sayıda bulunan katlanabilir ekran tedarikinden dolayı firmanın toplam olarak 300.000 tane telefonu satışa sürecek olduğu da söylenmekte. Huawei şirketinin en dişli rakipleri arasında yer alan Samsung şirketinin ilk etapta 700.000 tane daha sonrasında da 300.000 tane telefonu piyasaya çıkartma kapasitesi düşünüldüğü zaman, Çinli firmanın bir adım geriye düşmüş olduğu da söylenebilir.

Katlanabilir özelliğe sahip ekranlar hususundaki en büyük soru işaretlerinden biri de dayanıklılık ve Samsung şirketi ise bu problemden dolayı katlanabilir özelliğe sahip telefonunun piyasaya çıkartılma tarihini ileri atmak mecburiyetinde kaldı. Huawei şirketininde Temmuz ayından  daha önce telefonları satışa çıkartacak olduğu düşünülecek olursa Çinli firmanın bu konuyla alakalı problemleri bulunmamakta gibi gözükmekte.

Çin asıllı akıllı telefon üretici firması katlanabilir  özelliğe sahip telefonu hariç 5G ekipmanı bulunan cihazlarının yol haritasını da resmi bir şekilde açıkladı. Huawei şirketinin ilk 5G ürünü haziran ayının ortasında satışa sunulmuş olacak, 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.