Damla çentik ile karşımıza çıkacak

Büyük ekran çentiğiyle alakalı problemleri tamamen ortadan kaldırabilecek bir potansiyele sahip olarak karşımıza çıkacak olan yeni modelin OUKITEL C15 Pro isimli model olacak gibi gözükmekte.

Damla çentik ile karşımıza çıkacak


Büyük ekran çentiğiyle alakalı problemleri tamamen ortadan kaldırabilecek bir potansiyele sahip olarak karşımıza çıkacak olan yeni modelin OUKITEL C15 Pro isimli model olacak gibi gözükmekte. Ortalama seviyedeki bir cep telefonu olarak karşımıza çıkacak olan bu model, damla çentiği bulunan bir görüntüye sahip olarak karşımızda olacak. Daha öncesinde üst modeller içerisinde su damlası çentiği kullanılmaktayken, artık orta segmentte yer alan modeller içerisinde de bu çentik kullanılıyor olacak.

MT6761 (öteki ismi ile Helio A22) isimli  yonga setine sahip olarak karşımıza çıkacak ilk küresel akıllı telefon olarakta görülmüş olan OUKITEL C15 Pro isimli model; ince tasarımı sayesinde, beğeni toplayabilme potansiyeline sahip olan  bir cep telefonudur.

Ürünün aslında daha fazla tasarım yönü ile dikkat çekmekte olduğunu söylemekte olanaklı. Öteki özellikleri genel bir şekilde ortalama değerleri bulunuyor. 6.08 inç büyüklüğüne sahip HD bir ekran, 19.2:9 en ve boy oranı, kavise sahip 2.5D cam ise şu anda bilinmekte olan özellikler arasında yer alıyor.

Bu modelin  tam olarak ne zaman çıkacak olduğu ya da ne zaman satışa çıkartılacağı da halen hiç bir şekilde kesin bir durumda değil. Aslında yine kısa bir zaman içinde Çin'de satışa çıkartılacak olduğunu da açıkça söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.