Şimdi de bunu konuşmaya başladılar

Rakip, Avrupa Kupaları’nın en yetenekli ekiplerinden bir tanesi Benfica olunca maçın aslında çok  zor geçecek olduğu da elbette kesindi.

Şimdi de bunu konuşmaya başladılar


Rakip, Avrupa Kupaları’nın en yetenekli ekiplerinden bir tanesi Benfica olunca maçın aslında çok  zor geçecek olduğu da elbette kesindi.

Fatih Terim’in öğrencileri taraftarlarında da desteklerini arkasına almış olduğu maçta aslında yine çok fazla istekli ve çok daha etkiliydi. Ta ki 27. dakika içerisinde ceza sahasına gelmiş olan ters topa kadar. Marcao’nun eline çarpmış olan toptan sonra hakem beyaz noktaya gitme karar aldı.

Salvio’nun yapmış olduğu vuruşu da filelere geldi. Geriye düşmüş olan Aslan hiç bir şekilde pes etmedi, Luyindama’nın kafa golü  atması eşitliği getirmiş oldu. Temsilcimiz  ise galibiyet golüyle alakalı yüklenmeyi sürdürürken eksik yakalanmış olduğu 64. dakika içerisinde Seferovic’i  hiç bir şekilde durdurmadı, sahadan ise 2 - 1’lik bir sonuç ile mağlup  olarak ayrıldı. Kabul etmek gerekli ki avantaj bundan böyle Benfica’da.

Fakat Portekizliler 2008 senesinden çok iyi bir şekilde hatırlar ki bugüne kadarki zamanda orada 8 tane maç gerçekleştiren Türk takımlarının arasında tek kazanmayı başaran Galatasaray Spor Kulübüydü. Aslan’a aslında şimdi tamda 11 sene önce gerçekleşmiş olduğu gibi turu geçebilmek amacıyla 2-0’lık skora sahip bir zafer gerekli. Gelecek hafta  içerisinde perşembe gününde Aslan’ın sadece tek bir hedefi bulunacak, turu geçebilecek bir sonucu alarak, Avrupa’da son kalan 16 takım arasına girebilmek.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.