Despacito isimli şarkı yeni bir rekor kırdı

Porto Riko asıllı şarkıcılardan Luis Fonsi ve Daddy Yankee'nin tarafından 12 Oca 2017 tarihi içerisinde YouTube kullanıcılarının beğenisine sunulmuş durumdaki Despacito isimli şarjının klibi, yeni bir tane izlenme rekoru daha kırmış oldu.

Despacito isimli şarkı yeni bir rekor kırdı


Porto Riko asıllı şarkıcılardan Luis Fonsi ve Daddy Yankee'nin tarafından 12 Oca 2017 tarihi içerisinde YouTube kullanıcılarının beğenisine sunulmuş durumdaki Despacito isimli şarjının klibi, yeni bir tane izlenme rekoru daha kırmış oldu. Hali hazır bir şekilde YouTube platformunun en fazla izlenen videosu konumunda yer alan Despacito, 6 milyarlık izlenme barajını aşmayı başardı ve kırılması çok zor bir rekora daha imzasını atmış oldu.

Daha öncesinde 2 milyar ile birlikte 3 milyar ve de 4 milyar izlenmeye en kısa zamanda ulaşmayı başaran şarkı olarak ismini YouTube platformunun tarihine altın harfler ile yazmayı başaran Despacito, en yakın rakibi olarak öne çıkan Ed Sheeran'ın Shape of You isimli şarkısına 2 milyarlık bir izlenme fark atabilmiş halde. Despacito isimli şarkının 7 milyar barajını aşarak aşamayacağını bilememekteyiz fakat ufukta onun rekorunu kırabilecek  farklı bir aday ise yer almamakta.

Güney Kore asıllı şarkıcı PSY’ın 2012 senesinde paylaşılan Gangnam Style isimli şarkısı, YouTube üzerinde 2 milyar barajını aşmayı başaran ilk şarkı olarak tarihe geçmişti. O dönemlerde rakiplerini teker teker gerisinde bırakmış olan Gangnam Style, YouTube platformunun şimdiki kadar popüler bir durumda olmamasından dolayı toplam olarak 3.3 milyar izlenme sayısında kalmıştı. Gangnam Style, şu an içerisinde YouTube üzerinde en çok izlenen 5. video klip konumu içinde yer alıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.