Destiny 2 oyununun yeni sezon bilgileri geldi

çıkartılmış olduğu 2017 senesinden bu yana genişleme paketlerinin yanı sıra yenilenmekte olan sezonları sayesinde varlığını devam ettirmekte.

Destiny 2 oyununun yeni sezon bilgileri geldi


Destiny 2 isimli yapım, piyasaya çıkartılmış olduğu 2017 senesinden bu yana genişleme paketlerinin yanı sıra yenilenmekte olan sezonları sayesinde varlığını devam ettirmekte. Florida içerisinde yapılmış olan oyun kongrelerinden GuardianCon halen devam etmekteyken, Destiny 2 isimli oyunun yapımcısı Bungie şirketinden oyunla alakalı olarak yeni bilgiler gelmeye başlamış durumda. 

Bungie şirketinden gelmiş olan bilgiler, yeni sezonun yanı sıra sezonla beraber karşımıza çıkacak genişleme paketiyle alakalı. Yapımcı firma tarafından açıklanmış olan bilgilere bakılır ise, Shadowkeep artık en az 2 tane hikaye temasına sahip olarak karşımıza çıkacak. Ana hikaye ise, Eris Morn ile birlikte Ay’da gölgelerin işgal edilmesine odaklanmış durumda olacak. Destiny 2 isimli yapımı oynayanlar, bu paketle beraber çok tanıdık bir mekana geri dönmüş olacaklar ve Dünya’yı karanlıktan arındırabilmek amacıyla uğraş gösterecekler. Bungie şirketi, söz konusu bu bilgilerin yanında oyuncuların Ay’da keşif yapabilecek oldukları devriye noktalarına ait fotoğraflarını da açık bir şekilde paylaştı. 

Şu anlık elimizde sadece bu kadar bilgi yer alıyor olsa bile bu kadarı dahi Destiny 2 isimli yapımın geleceğiyle alakalı olarak biraz daha bilgi sahibi olmamıza yaramış oldu. Bungie şirketinin Activision şirketinden ayrılmış olması pek çok Destiny 2 hayranını oyunun geleceğiyle alakalı endişelendirmeye başlamıştı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.