Destiny cephesi içerisinde büyük bir deprem

Ünlü durumdaki MMOFPS oyunlarından Destiny'nin yapımla birlikte yayın hakları yaşanmış olan anlaşmazlıktan sonra Bungie'ye geçmiş oldu.

Destiny cephesi içerisinde büyük bir deprem


Ünlü durumdaki MMOFPS oyunlarından Destiny'nin yapımla birlikte yayın hakları yaşanmış olan anlaşmazlıktan sonra Bungie'ye geçmiş oldu.

Activision şirketi, bugünden itibaren Destiny 2 isimli oyunun geliştiricisi Bungie şirketiyle yollarını ayırmış olduğunu resmi bir şekilde duyurdu. Bungie şirketi ise, bundan sonraki süreçte oyunun üstünde yer alan tüm yapım ve yayın haklarını kendi bünyesi içerisinde toplamış oldu.

Activision şirketinden gelen açıklamaya bakılır ise  Destiny 2: Forsaken isimli oyundan umduğunu bulamamış olan ve oyunun geldiği son noktadan  hiç bir şekilde memnun olmadığın ifade eden Activison şirketi, oyunla alakalı bir hayal kırıklığına uğramamış olduklarını fakat gelinen nokta içerisine Destiny markasını Bungie şirketine teslim etme konusunda karar verdiklerini ifade etti. Sözün özüne gelecek olursak, '''hayal kırıklğına uğradık'' şeklinde bir cümle kullanmasalarda öyle demiş gibi oldular..

Açıklamalarında ise; ''Bugün itibariyle Destiny  oyun serisinin bütün yayınla birlikte yapım haklarını Bungie'ye bırakmış olduğumuzu duyurmayı isteriz. Bungie  şirketi bu dakika itibariyle Destiny  isimli markasına yoğunlaşmış durumdayken, Activision şirketi olarak bizlerde kendimize ait diğer serileri ve öteki projeleri geliştirmeyi sürdüreceğiz.'' ifadeleri yer aldı.

Bungie cephesinden de; ''Activision şirketi ile geçmiş olan 8 güzel senenin sonrasında kendi oyunumuzu yapmakla birlikte yayınlamak çok basit olmayacak, bunu bilmekteyiz. Fakat tamamen bağımsız ve de global bir stüdyo pozisyonunda bulunarak çok daha büyük durumdaki ihtimallerle beraber fırsatların önü açılmış oldu. Önümüzde çok daha yeni maceralar var ve umuyoruzki bu yolda bizlerle beraber olursunuz.'' ifadeleri yer aldı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.