DJI şirketine ait aksiyon kamerasının fiyatı kesinleşti

DJI şirketinin aksiyon kameralarından Osmo Action isimşi modelin fiyatı 349 dolar şeklinde belirlenmiş bir durumda.

DJI şirketine ait aksiyon kamerasının fiyatı kesinleşti


DJI şirketinin aksiyon kameralarından Osmo Action isimşi modelin fiyatı 349 dolar şeklinde belirlenmiş bir durumda.

DJI, firmanın ilk aksiyon kamerası  olarak öne çıkan Osmo Action’ı resmi bir şekilde duyurdu. Direkt GoPro şirketin ait olan Hero 7 Black modeline  rakip olarak çıkartılan bu kamera, ön kısımda yer alan selfie kamerası benzerindeki ekstra özellikler de sunmakta. Kameranın çıkacağı fiyatı da 349 dolar şeklinde belirlendi. Osmo Action’ modelini firmanın resmi sitesi üstünden de satın alabiliyorsunuz.

Firmanın bu yeni kamerası kasklar ile birlikte bisikletlere veyahut elektrikli kaykaylara yerleştirilebilmekte. 11 metrelik bir derinliğe kadar suya dayanabilme özelliği olan ve ayrıca 1,5 metrelik kadar darbeye dayanabilmekte olan bu kameranın ağırlığı da yalnızca 136 gram olarak açıklandı.

Osmo Action modeli, 12 megapiksellik özelliğe sahip kamerasıyla beraber 4K 60 fpslik bir videoyu 100 Mbps’de veyahut 240 fpslik bir videoyu 1080p’de özelliğinde çekebilmekte. Kameranın  üzerinde yer alan stabilizasyon özelliği ise kullanıcılarını  hiç bir şekilde hayal kırıklığına uğratmayacak kadar iyi bir durumda. Kameranın fotoğraf  ile alakalı performansı da ışıklı ortamlar içerisinde fazlasıyla tatmin edici bir seviyede.

Kameranın öne çıkmış olan bir başka özelliği ise, vidalanabilir bir durumda olan lens kapakları. Parlak ve güneşli durumdaki günler için ND filtreleri yer alan Osmo Action modelinde, vidalanabilir durumdaki  sistem sayesinde bunlar fazlasıyla kolay bir şekilde düşmemekte. Bunlar hariç olarakta lensleriniz çizildiği zaman değiştirmesi fazlasıyla kolay.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.