EA Access'ten Playstation 4 açıklaması

Xbox One  platformu kullanıcılarının uzun bir zamandan kullanmakta olduğu bu popüler servis, en sonunda bu yaz mevsiminde PlayStation 4 platformunun kullanıcılarına özel olarakta servise sunulmuş olacak.

EA Access'ten Playstation 4 açıklaması


Xbox One  platformu kullanıcılarının uzun bir zamandan kullanmakta olduğu bu popüler servis, en sonunda bu yaz mevsiminde PlayStation 4 platformunun kullanıcılarına özel olarakta servise sunulmuş olacak. Electronic Arts şirketi, Temmuz ayı içerisinde Sony konsolları üzerinde aktif hale gelecek EA Access ile ilgili fiyatlandırmasının da aylık 4,99 dolar tutarında veyahut senelik 29,99 dolar tutarında karşımıza çıkacağını resmen açıkladı. Xbox One konsollar üzerinde de aynı fiyatlandırma seçenekleri kullanılmakta.

Xbox One platformunun kullanıcıları, EA Access Vault’un içinde yer alan Star Wars Battlefront 2 isimli oyun ile birlikte Unravel Two oyunu ve Mass Effect: Andromeda benzerindeki 50 taneden çok oyunu kolay bir şekilde oynayabiliyordu. Fakat firma ise, PS4 konsolunu kullanan oyunculara  tam olarak hangi oyunları oynama fırsatı verecek olduğunu tam bir şekilde açıklamış değil.

Bu söz konusu servise abone olmuş bulunan kullanıcılar, yeni  gelecek oyunları herhangi bir şekilde satın alma gereği olmadan 10 saat boyunca erişim verebilen İlk Sen Oyna isimli özellikten de yararlanabiliyor olacak. Bu hariç olarak EA Access platformunun aboneleri, dijital  durumdaki EA oyunları ile birlikte eklentilerine de %10 seviyesinde indirimli bir biçimde ulaşabiliyor olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.