EA SPORTS™ şirketine ait FIFA Online 4 adlı yapım artık ülkemizde!

101XP isimli şirket, Electronic Arts şirketinin PC platformuna geliştirmiş olduğu, oynaması tamamen bedava EA SPORTS™ FIFA Online 4 adlı yapımın resmi websitesinin üstünden indirilip, oynanabilecek olduğunu duyurmuş oldu. 

EA SPORTS™ şirketine ait FIFA Online 4 adlı yapım artık ülkemizde!



101XP isimli şirket, Electronic Arts şirketinin PC platformuna geliştirmiş olduğu, oynaması tamamen bedava EA SPORTSFIFA Online 4 adlı yapımın resmi websitesinin üstünden indirilip, oynanabilecek olduğunu duyurmuş oldu. 

Komple Türkçeleştirmiş olan oyun içerisinde, maçla ilgili anlatımlar bütün oyuncuların çok fazla beğenmekte olduğu Murat Kosova & Nebil Evren ikilisinin tarafından yapılmakta. Murat Kosova ses kayıt aşamalarında yer alan süreci, sahne arkası videosu içerisinde; 'Maksadımız, özel ile birlikte özgün futbol atmosferini evinize getirebilmekti, umarım başarabilmişizdir' şeklinde yorumlamakta

Aynı video içerisinde Nebil Evren, 'Ben seslendirme esnasında çok fazla eğlendim, eminim sizler de oynama esnasında çok fazla eğleneceksiniz' ifadeleriyle süreçle alakalı yorumlarını ilave ediyor.

Ülkemizde yer alan oyuncular hali hazır bir şekilde pek çok moda da erişime sahip durumdalar:

- 1v1 Dereceli Maçlar;
- Lig Maçları;
- Teknik Direktörlük Modu;
- Arkadaşlarla oynamak için özel maçlar.

Oyunun açılışla alakalı versiyonu içerisinde oyun içi kulüplerin yanı sıra değişik klasmanlardan futbolcular da yer almakta. 
Daha çok içerikle beraber oyun modunun da ileride açıklanacağı ifade edildi.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.