Electronic Arts şirketinden heyecanlandıran paylaşım

Bu hafta gerçekleşmiş olan büyük Star Wars kutlaması esnasında piyasaya sürülmesi konusunda planlar yapılan oyunla alakalı olarak EA Star Wars, Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımla beraber fanlarını düzenlenecek etkinliğe hazırlamaya başlamış oldu bile

Electronic Arts şirketinden heyecanlandıran paylaşım


Bu hafta gerçekleşmiş olan büyük Star Wars kutlaması esnasında piyasaya sürülmesi konusunda planlar yapılan oyunla alakalı olarak EA Star Wars, Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımla beraber fanlarını düzenlenecek etkinliğe hazırlamaya başlamış oldu bile. Electronic Arts şirketi, Star Wars evrenine katılım sağlayacak yeni oyunlardan ''Star Wars Jedi: Fallen Order''ın yakında geleceğini Twitter üstünden resmen duyurdu.

Gönderiye bakıldığında görsel içerisinde bir ışın kılıcı yer almakta ve üstünde ise Runik yazıları andırmakta olan semboller yer alıyor. ''Daha fazla karşı koyma'' şeklindeki bir açıklamayla beraber yapılmış olan paylaşım, oyunla alakalı olarak bir bilgi vermiyor olsa dahi oyunun bir kahramanı konu almış olduğunu tahmin edebilmekteyiz. Konu alınmış olan kahraman ise  Padawan ismine sahip olan Jedi, Emir 66 isimli olaydan sağ  bir şekilde çıkmayı başarmış ve şimdilerde ise olayın sonuçlarıyla yüzleşmekte. Yani aslında ''Daha fazla karşı koyma'' şeklindeki tavsiyeyi kesinlikle üstüne alınabilecek biri.

Star Wars Jedi: Fallen Order isimli oyunla alakalı olarak halen resmi bir çıkış tarihi verilmemiş olsa bile oyunun Amerika Birleşik Devletlerinde tatil sezonu şeklinde isimlendirilen Aralık ayı sonu ve Ocak ayının başlarındaki bir tarihte piyasaya sunulacak olduğu tahmin edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.