Elephone U2 modelinin teknik özellikleri kesinleşti

Elephone şirketi, bugün gerçekleştirilen Giveaway etkinliği kapsamonda U2 moelinin teknik özelliklerini  resmi bir şekilde açıkladı.

Elephone U2 modelinin teknik özellikleri kesinleşti


Elephone şirketi, bugün gerçekleştirilen Giveaway etkinliği kapsamonda U2 moelinin teknik özelliklerini  resmi bir şekilde açıkladı. Cihazın satış fiyatı 4 GB'lik bir RAM ve 64 GB'lik bir dahili depolamaya sahip olarak karşımıza çıkacak modelle ilgili olarak 249,99 dolar tutarında, 6 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir dâhili depolamaya sahip olarak karşımıza çıkacak modelle ilgili olarakta 318,17 dolar tutarında açıklanmış.

Açıklanmış olan özelliklere bakılır ise U2 modeli orta segmentte yer alacak bir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Cihazın bütün teknik özellikleri ise şu şekilde olacak;

- 6.26 inçlik büyüklüğü bulunan FHD+ özellikli bir Ekran ve ayrıca %93,1 seviyesinde bir ekran oranı,
- 16 MP ile birlikte 2MP 2 kızaklı  özelliğinde ön kamera,
- Yekpare özel bir tasarım,
- Güç tasarrufuna sahip bir yazılım ve de  donanımı bulunan 3250 mAh gücündeki bir batarya,
- Helio P70 ismine sahip (MT6771T) MediaTek şirketinin 8 çekirdekli  özel yonga seti,
- 4 GB'lik bir RAM  ve 64 GB'lik bir dâhili depolamanın yanı sıra 6 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir dâhili depolama alanı,
- Yan panel üzerinde yer alan hızlı bir parmak izinin okuyucusu.

Giveaway adlı bu etkinlik ise 4 Temmuz tarihine kadar devam ediyor olacak. Bu süreç içerisinde yeni akıllı telefon modellerinin tanıtılması konusunda da bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.