Epic Games platformunun etekleri tutuştu

Apex: Legends isimli yapımın şubat ayı içerisinde oyun dünyası üzerinde yaratmış olduğu büyük etki artık nerdeyse hepimizin bir malumudur.

Epic Games platformunun etekleri tutuştu


Apex: Legends isimli yapımın şubat ayı içerisinde oyun dünyası üzerinde yaratmış olduğu büyük etki artık nerdeyse hepimizin bir malumudur. Apex isimli yapım, sanki onlarca seneden beri oyuncuların gönüllerinde yer etmiş ve oturmuş bir yapım gibi büyük bir ilgi ile oynanmakta. Görünene bakılır ise Fortnite ile birlikte Epic Games cephesi de bu duruma karşı açık olarak bir acil eylem planı belirleyebilmek mecburiyetinde kalmış oldu.

Fortnite isimli yapımın 8. sezonuna yalnızca 2 hafta kadar bir süre kalmış durumda ve Epic Games şirketi, daha öncesinde hiç bir şekilde yapmamış olduğu bir şey yapmış olacak: 7.40 isimli güncellemesiyle beraber bir takım görevi gerçekleştiren herkese, 8. sezondaki içerikler hiçbir  şekilde ücret ödemesi yapılmadan sunulmuş olacak. Aslına bakılırsa düşünülmekte olan yöntem fazlasıyla zekice. Hem bu 2 hafta sürecek süreç içerisinde oyuna olan ilgi üst seviyede tutulmuş olacak hem ise buna karşılık olarak oyuncular ödüllendirilmiş olacak.

Herkes gönül vermiş olduğu veyahut sahip bulunduğu yapımlar en üstte olsun istemekte ancak bu örnekte görmüş bulunduğunuz gibi, EA şirketi gibi kalantor hale gelen bir şirketin ince ince işleyip sunmuş olduğu bir yapım tüm dengeleri alt üst etmeyi başardı. Gelecek günler içerisinde PUBG cephesi içerisinden de benzeyen bir hamle gelir ise hiç bir şekilde şaşırmayın diyoruz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.