Eski harita ile alakalı güncelleme açıklaması

PUBG isimli yapımın en eski haritalarından biri olan Erangel, Steam Erken Erişim platformu içerisindeki günlerinden bu zamana kadar birkaç tane değişikliğe uğramış olsa bile haritanın çok büyük bir kısmı hale ilk durumunu korumakta.

Eski harita ile alakalı güncelleme açıklaması


PUBG isimli yapımın en eski haritalarından biri olan Erangel, Steam Erken Erişim platformu içerisindeki günlerinden bu zamana kadar birkaç tane değişikliğe uğramış olsa bile haritanın çok büyük bir kısmı hale ilk durumunu korumakta. Görünmesinden tutunda, loot dağılımına kadar nerdeyse her şey, ilk oynamış olduğunuz günle aynı vaziyette. Geliştirici şirket PUBG Corp. geçmiş olduğumuz aylarda hali hazır bir şekilde haritaları tekrardan düzenleyecek olduğunu açıklamıştı. Firma, yeni bir içerik getirmeden öncesinde eski içeriği kusursuz bir duruma getirmek istemekte ve buna ise Erangel ile başlanılmış olacak.

Söz konusu bu Erangel güncellemesi ilk önce Reddit üzerinde paylaşıldı. Bir tane kullanıcının oyunun test sunucusunda yer alan dosyaları karıştırdığı esnada fark etmesi ile birlikte ortaya çıkmış olan yeni Erangel haritası, PUBG Corp. şirketi tarafından da  resmi bir şekilde onaylanmış durumda. Reddit üzerinde paylaşılmış olan yazıya bakılır ise bu güncellemeyle beraber Erangel’e daha yeni ev ve malikâneler gelmiş olacak. Bununla beraber yüksek  bir seviye de loot yapabilecek olduğunuz yerler artmış olacak.

Güncelleme  ise tam olarak ne zaman gelecek bilinmezliğini koruyor, bununla ilgili olarak PUBG Corp şirketinin tam planını paylaşmasını beklememiz gerekli. Erangel isimli haritanın eski bir durumda  olmasından kaynaklanmakta olan bir takım görüntü problemleri bütün oyuncular tarafından bilinmekteydi. PUBG isimli oyunun en son gelmiş olan haritası Vikendi’de yer alan görsel efektler ile birlikte detayları Erangel içerisinde görmek, oyuncuları çok daha fazla memnun edecektir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.