Blizzard şirketinden yeni bi atak

Blizzard şirketi, yapmış olduğu açıklama içerisinde Diablo isimli yapımın yanı sıra ilk 2 tane Warcraft oyununu da dijital satışlara açacak olduğunu ifade etti.

Blizzard şirketinden yeni bi atak


Blizzard şirketi, yapmış olduğu açıklama içerisinde Diablo isimli yapımın yanı sıra ilk 2 tane Warcraft oyununu da dijital satışlara açacak olduğunu ifade etti.  Blizzard şirketinin başkanı  görevinde bulunan Rob Bridenbecker açıklamasında; ''Bu ikonik durumdaki oyunların, oyuncularımızın satın alabilecekleri dijital bir sürümümün bulunmaması bizi çok fazla rahatsız etti. Bu sebepten dolayı da GOG.com ekibi ile yapmış olduğumuz anlaşmadan mutluluk duymaktayız. Bu durum ise, uzun bir zamandır beklenmekteydi ve oyuncularımızın bu klasik hale gelen oyunları yeniden oynamaya can atacak olduğunu ummaktayız'' ifadelerine yer verdi.

Dijital sürüm içerisinde oyuncular, eğer isterler ise oyunun 1996 senesinde çıkmış olan orijinal sürümünü 20 FPS desteğii le birlikte ve SVFA grafikleri ile oynayabilirler. Aynı zaman içerisinde oyuncuların Blizzard şirketine ait olan Battle.net isimli site üzerinden öteki oyuncularla karşılaşmaları da olanaklı. Bir başka seçenekte oyunun Windows 10 işletim sistemiyle uyumlu ve hatalarının giderilmiş olduğu optimizasyona sahip bir sürümü. 

Bilinmekte olduğu gibi Diablo 3 Eternal Collection, isimli yapım geçmiş olduğumuz sene Nintendo Switch platformuna özel olarak yayınlanmıştı. Diablo serisi aslında tam olarak nereye gidecek diye merak içerisindeyseniz; Diablo 4 isimli yapımın '‘Fenris’' isminin altında hala geliştirilmekte bulunduğunu ve 2020 senesinde piyasaya sürülmesinin beklenmekte olduğunu da ifade edebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.