Facetime üzerinde yeni bir anlaşma

Son zamanlar içerisinde Apple şirketinin başı sık bir şekilde ağrımaya başlamış durumda.

Facetime üzerinde yeni bir anlaşma


Son zamanlar içerisinde Apple şirketinin başı sık bir şekilde ağrımaya başlamış durumda. Firmanın en fazla canını sıkmış olan olaylardan biri de FaceTime isimli uygulama üzerinde meydana gelmiş olan ve kullanıcıların gizliliklerini ihlal etmiş bir hata idi. Apple şirketi, bu problemi işletim sistemi üzerinde yapmış olduğu bir güncelleme ile birlikte düzeltmesine karşın halen bütün problemlerini aşabilmiş bir durumda değil.

Macrumors tarafından yapılmış olan habere bakılırsa, Grup FaceTime gelen çağrıları bütün iOS cihazlar üzerinde istenilmekte olduğu gibi çalışmamakta. Twitter üzerinde ve farklı forumlarda problemlerini dile getirmiş olan kullanıcılar, normal durumdaki FaceTime konuşması içerisinden grup sohbetine geçememiş olduklarından şikayet ettiler.

Phonearena tarafından yapılmış olan habere bakılırsa Apple şirketi, şu anda bu hata üstüne çalışmaya başlamış oldu, öte yandan firmanın Twitter üzerindeki resmi durumdaki destek hesabı ise bir takım kullanıcıları ne yapmaları hususunda uyardı. Hesaptan yapılmış olan paylaşıma bakılır ise grup FaceTime araması gerçekleştirebilmek amacıyla en az 2 kişiyle sohbetin başlatılabilmesi gerekli. Yani aslında, normal bir FaceTime araması içerisindeyken kişi ekle deyip grup aramasına geçilemeyebilmekte.

Tabii kide her hata belli bir problemi ortaya getirmiş olsa da bu problemlerin büyüklükleri değişiklik gösterebilmekte. Kullanıcıların gizliliğini ihlal etmiş olan hatadan hemen sonra bu hata fazla da büyük bir sorunmuş gibi durmamakta.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.