Redmi şirketi resmi bir şekilde doğruladı

Fiyat ve performans ürünleri ile birlikte karşımıza çıkmış olan Redmi şirketi, bütçe dostu bir ürün olmasının yanında aynı zaman içerisinde teknolojinin en son durumdaki getirilerini de kendi bünyesinde barındıran akıllı telefonları üretmesi sayesinde bilinmekte.

Redmi şirketi resmi bir şekilde doğruladı


Fiyat ve performans ürünleri ile birlikte karşımıza çıkmış olan Redmi şirketi, bütçe dostu bir ürün olmasının yanında aynı zaman içerisinde teknolojinin en son durumdaki getirilerini de kendi bünyesinde barındıran akıllı telefonları üretmesi sayesinde bilinmekte. Xiaomi şirketinin altında çalışmalarını sürdüren Çin asıllı firma Redmi şirletinin CEO'su  görevinde bulunan Lu Weibing, Çin'de merkezi bulunan sosyal medya sitelerinden Weibo üzerinde kullanıcıları heyecanlandırmakta bulunan bir paylaşım gerçekleştirdi.

Xiaomi şirketinin yeni amiral gemisi olarak karşımıza çıkacak Mi 9 modelinde Snapdragon 855 isimli yonga setinin kullanılmış olmasından hemen sonra Redmi şirketininde bu kadar güçlü bir yonga setini tercih ederek etmeyecek olduğu bir merak konusu haline gelmişti. CEO görevinde bulunan Lu Weibing'in yapmış olduğu paylaşım içerisindeyse Qualcomm şirketinin en güçlü durumdaki yonga seti olarak karşımıza çıkan Snapdragon 855 isimli işletim sisteminin bir Redmi akıllı telefon üzerinde kullanılacak olduğu bildirilmekte.

Redmi şirketinin gücünü Snapdragon 855 isimli yonga setinden almış bulunan akıllı telefonunu 2019 senesinin 3. ya da 4. çeyreği içerisinde tanıtması beklenmekte. Hali hazır bir şekilde Mi 9 modeli, Mi 9 Explorer Edition modeli, Mi MIX 4 modeli ve  yeni duyuracağı POCO isimli akıllı telefonu ve daha sonra çıkartacağı Black Shark modelindeki akıllı telefonu üzerinde Snapdragon 855 isimli yonga setini kullanmayı netleştirmiş olan Xiaomi şirketi, yüksek bir performansa sahip akıllı telefonlar listesinde isminden çok sık bir şekilde söz ettirmeyi istemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.