FIFA 20 ile birlikte FIFA Street'te geri gelecek

Electronic Arts şirketi, en fazla sevilen serisi FIFA Street’i de FIFA 20 isimli yeni versiyona ilave edeceğini resmi bir şekilde  duyurdu.

FIFA 20 ile birlikte FIFA Street'te geri gelecek


Electronic Arts şirketi, en fazla sevilen serisi FIFA Street’i de FIFA 20 isimli yeni versiyona ilave edeceğini resmi bir şekilde  duyurdu. Seçmiş olduğumuz futbolcuları sahaya sürebilecek olduğumuz Volta modu içerisinde 3’e 3 ile birlikte  4’e 4 ve  de 5’e 5 özel karşılaşmalar yapabiliyor olacağız.

Volta için hikaye ile birlikte çevrimiçi lig ve  de santra modlarını ilave edeceği konusunda bir açıklama da yapan EA şirketi, yapılabilecek maç türleriyle alakalı olarakta çok özel bilgiler paylaştı. Kalecilerin bulunmadığı 3’e 3 ''Rush'' ile birlikte 4’e 4, tekrar kalecilerin bulunmadığı 4’e 4 ''Rush'' ve ayrıca 5’e 5 maçlar yapabiliyor olacağız.

Bir tane karakter yaratarak, oyunu oynadıkça geliştirebilecek olduğunuz çok özel bir yapıyı da Volta modu üzerine ilave etmiş olan EA şirketi, bunla alakalı olarak bir tane tanıtım videosu da paylaştı. Resmi web sayfası üzerinden bu tanıtım videosunu da hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

Volta ile alakalı olarak şimdilik 2 tane saha yer alıyor. Bunlardan bir tanesi Londra’da yer alan bir yer altı kafesi, ötekisi de Tokyo üzerinde yer alan bir tane çatı. Yeni gelmiş olan bu modun oyunun oynanışına etkisini gelecek günler içeriisnde hep beraber görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.