Mekana neden alınmadığı ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi  olan ve aynı zamanda popüler sosyal medya fenomenlerinden Şeyma Subaşı'nın, Çeşme içerisinde bir tane  mekana alınmama nedeni de açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

Mekana neden alınmadığı ortaya çıktı


Acun Ilıcalı'nın eski eşi  olan ve aynı zamanda popüler sosyal medya fenomenlerinden Şeyma Subaşı'nın, Çeşme içerisinde bir tane  mekana alınmama nedeni de açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Subaşı'nı mekan içerisine, eski sevgilisinin nişanlısının aldırmamış olduğu ileri sürüldü.

Acun Ilıcalı'dan boşanma işlemleri bittikten sonra yaz tatiliyle alakalı rotasını Türkiye'ye çevirmiş olan Şeyma Subaşı, Çeşme içerisinde tatilini yapmakta. Çeşme ilçesinde yer alan arkadaşlarıyla bayramdan bu zamana kadar tatilini geçirmekte olan Subaşı, geçtiğimiz gün bir tane mekana gidince  çok büyük bir şok yaşamış oldu.


Subaşı, Çeşme ilçesinde yer alan Momo ismine sahip mekana alınmamış ve  de kapıda tam olarak 20 dakika kadar  beklemişti. Görevli durumdaki personeller ise Subaşı için ''Kadınsal  bir mevzu'' şeklinde açıklama yapmıştı.

Subaşı'nın Acun Ilıcalı'yla başlamış olan beraberliğinden daha önce bu mekanın sahiplerinden Burak Beşer'la bir ilişkisi bulunduğu ve bu söz konusu talimatı  ise Beşer'in nişanlısı  olan Ece Akbulut'un vermiş olduğu ileri sürüldü.



Beşer'in nişanlısı  olarak açıklanan Ece Akbulut'un görevli personele; ''Kesinlikle mekan içerisine alınmayacak'' şeklinde bir talimat vermiş olduğu ileri sürüldü.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.