Final Fantasy VII isimli oyuna özel bir fragman paylaştılar

Final Fantasy, dünyanın tamamında ün yapmayı başarmış bir RPG oyunudur. Oyun severler tarafından her bir sürümü büyük bir ilgi ile takip edilmekte olan Final Fantasy'nin senelerdir söylentilerin ötesine geçememiş olan bir 'tekrardan yapım' süreci bulunuyordu.

Final Fantasy VII isimli oyuna özel bir fragman paylaştılar


Final Fantasy, dünyanın tamamında ün yapmayı başarmış bir RPG oyunudur. Oyun severler tarafından her bir sürümü büyük bir ilgi ile takip edilmekte olan Final Fantasy'nin senelerdir söylentilerin ötesine geçememiş olan bir 'tekrardan yapım' süreci bulunuyordu. Final Fantasy VII isimli oyun, bir kaç seneden beri tekrardan yapılmaya çalışılmaktaydı. Fakat neden olduğu bilinmez, geliştirici firma bu konuyla alakalı olarak hiç bir şekilde net açıklamalar gerçekleştirmemişti. Tekrardan tasarlanıp piyasaya sürülecek olduğu duyurulan bu oyunun çıkış tarihi dahi kesin değildi. Bazı zamanlarda 2023 senesinde bazı zamanlarda ise 2025 senelerinden sık bir şekilde söz edildi.

Final Fantasy VII isimli oyunun tekrardan yapılmakta olan versiyonuyla alakalı çok daha yeni ve fazlasıyla sevindirici gelişmeler ortaya çıkmaya başladı.

Oyunun geliştiricisi olan Square Enix şirketi, PlayStation'a ait olan YouTube kanalı üstünden en sonunda yapıma yönelik olarka bir fragman paylaştı. Paylaşılmış olan bu fragman içerisinde en fazla dikkat çekmiş olan nokta ise, oyunun tam olarak nasıl olduğundan fazla videonun sonunda yer alan açıklamaydı. Bu açıklama içerisinde haziran ayına çok net bir şekilde vurgu yapılmaktaydı. Yapımcı firmanın haziran ayıyla alakalı olarka bir takım planlarının bulunduğu da kesin bir şekilde anlaşılabilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.